0,00 DKK

Din kurv er tom

Abu

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Abu Garcia

Er du på udkig efter fiskegrej, der kan holde i mange år, som er en fornøjelse at tage i brug? Så vil du helt sikkert sætte pris på produkter fra Abu Garcia. Dette brand er kendetegnet ved at udvikle produkter af høj kvalitet, og hvor der er en sans for de små detaljer. Det er derfor ikke så underligt, at brandet er kendt og anerkendt af lystfiskere hele verden over.

Find udstyr fra Abu Garcia hos Fiskegrej

Hos Fiskegrej er vi helt klar over, hvor stor en forskel det rette udstyr kan gøre på en fisketur – og for hvor succesfuld turen bliver. Derfor har vi også håndplukket Abu fiskegrej, der kan blive nye favoritter, når du skal ud at fiske. Vi ved alt om, hvordan der kan være nok udstyr at erhverve sig som lystfisker. Du kan derfor også få fingrene i Abu fiskegrej i flere forskellige prisklasser. Oplev det selv i vores brede sortiment. Når du køber fiskegrej fra Abu Garcia på fiskegrej.dk, kan du altid få hjælp til at vælge dit udstyr. Vi kan også være behjælpelige med at svare på spørgsmål, hvis der er et produkt, du vil vide mere om.

ABU

Svenske ABU er nok det mest kendte fiskegrejsmærke i hele norden, og alle har på et eller andet tidspunkt i deres fiskekarriere haft et stykke ABU-fiskegrej. For mange er ABU en garanti for godt grej til en god pris, og det er så absolut stadig tilfældet. I løbet af årene har ABU udvidet deres sortiment voldsomt, men der er stadig plads til klassiske endegrej som Refleks spinnere, Toby blink og Atom blink – og listen fortsætter.

Med tiden har ABU også udvidet deres sortiment med nye klassikere inden for endegrej, som f.eks. de populære McPerch, McRubber og lignende, som alt sammen er ABU-fiskegrej, som kan bruges til gedder, torsk og aborrer. Også deres ABU MO-blink har vundet indpas og er i dag at finde i mange grejbokse rundt om i landet.

Stort udvalg af fiskegrej fra ABU

ABU har udover de klassiske endegrejer også et bredt sortiment af beklædning til fisketurene, waders og andet tilbehør, hvor du finder alt fra grejkasser til isbor.

ABU har også opdateret mange af deres klassiske hjul som f.eks. de letgenkendelige røde ABU Ambassadeur C hjul og tilføjet en del mere til paletten. Bl.a. har de lavet en stor serie af lavprofil multihjul, som finder sin anvendelse til rigtig meget forskelligt søfiskeri og endda også til let torskefiskeri fra båd. Derudover har ABU også en lang række fiskestænger, som fint kan følge med i nutidens teknologier og er lette og stærke.

Alt i alt er ABU-fiskegrej stadig et godt bud på noget rigtig fornuftigt fiskegrej til en fornuftig pris.

Hvis du har nogle spørgsmål til ABU-fiskegrej, er du meget velkommen til at besøge vores forretning eller ringe til os, så hjælper vi dig med at finde det helt rigtige.

5