Perfekt!  
 +45 38 88 46 48
  •  Fragtfrit ved køb over 498,- i DK
  •   Perfekt!  

Din kurv er tom

Vision Vibe 125 Float

Vision Vibe 125 Float

 

Hurtigt overblik

Vibe linerne har en slidstærk, glat og blød coating, som forbliver hukommelses fri selv under kolde forhold. Den glatte overflade opnås ved at tilføre Teflon® partikler til coatningen, på denne made bliver overfladen ikke slidt af. Kernen har lavet stræk, hvilket gør det nemmere at føle hug og den overfører kasteenergien bedre end traditionelle kerner.

Med vibe lineren er det en ny måde at vælge og bruge fluen liner. De er markeret med præcise vægt på hovederne, samt længder, og vision har givet deres bud på hvilke klasse stænger de yder bedst på.

Vibe 125 har et 12.5 meter langt hove dog er derfor en perfekt allround line. Vægten på hovedet er også markeret i gram og grains som Vibe 85 linen, men fordi den same vægt er fordelt over en længere klump, føles den en smule lettere i forhold til Vibe 85. Vibe 125 er også tættere på AFTM systemet, så Vision anbefaler eksempelvis en 5-6 line på en #5 stang eller en 6-7 line på en #6 stang. Vibe 125 er let at rulle - og spey kaste med, samtidigt er det en meget langt kastende line når der anvendes overhåndskast. Fås I flydende eller 3 meter intermediate tip til #4-10 stænger. SloMo hoved eller Synke 4 hoved til #5–10 stænger. Linen er leveret med færdige løkker.

579,00 DKK