0,00 DKK

Din kurv er tom

Vision Atom Stockingfoot

Vision Atom Stockingfoot

Før 1.699DKK

Specialpris 1.299DKK

Denne vare er ikke på lager

Vision Atom er til dig som er på udkig efter en let 3-lags membran waders i en rigtig god kvalitet, og til en fornuftig pris.

Atom waders er lavet i Visions særlige F3 konstruktion, som består af 3 lag - et slidstærkt yderlige, en vandtæt og åndbar membran, samt et tyndt inderste lag.

Et af de mest udsatte steder på waders er syningerne, hvorfor Vision har lavet en særlig konstruktion der skal minimere mængden af syninger på områder med meget slitage. Derudover er neoprensokken lavet med en forstærkning på undersiden, da denne som regel er mest udsat for slid. Der er monteret Gravel Guards for at beskytte mod småsten og grus i vadestøvlerne.

Monteret med elastiske seler, som kan justeres i længden. De lukkes med to kraftige snap spænder. På de varme dage kan de justeres så wadersne kan bæres rundt om livet. Der medfølger vadebælte.

Vægt i str. L: 1100gr.

Detaljer:
- Let F3 3-lags konstruktion - vandtæt og åndbart
- Curved NoSeam - pasform som er lavet for optimal komfort
- Stor lomme på fronten med vandafvisende lynlås
- Flip-lomme på indersiden, med mulighed for at montere en vandtæt lomme
- Neoprene sokker som er formsyet til højre og venstre fod
- Fluorocarbon frit materiale

Vi har skrevet en guide til valg af waders, som du kan læse HER!

Husk at vi har lukket Mandag d. 20/5 grundet Pinsen. Vi er tilbage tirsdag 21/5 kl. 9. Webshoppen har selvfølgelig stadig åbent døgnet rundt og ordrer bliver afsendt 21/5 :-)