Perfekt!  
 +45 38 88 46 48
  •  Fragtfrit ved køb over 498,- i DK
  •   Perfekt!  

Din kurv er tom

The Fish & The Fly 3

The Fish & The Fly 3

Hurtigt overblik

Dette er tørfluefiskeri, når det er aller bedst.


Terrestrials er land insekter – græshopper, biller, stankelben osv. Mange af disse insekt imitationer skal man simpelthen have i sin flueæske, og Morten Oeland viser hvorfor.


Vi er med, når han fisker sine terrestrial imitationer på en række fantastiske fisketure i Danmark, Grønland, Tyskland, New Zealand og Lapland i Sverige.

Vi ser når han vælger flue, og vi ser hvordan han vælger taktik og fisketeknik i hver enkelt situation. Det er en film fyldt med værdifulde fakta og informationer om dette specielle tørfluefiskeri.

Morten er også en meget dygtig og erfaren fluebinder. I den anden film på DVD’en handler det om fluebinding af de terrestrial imitationer han benytter. Han viser step by step sine meget enkle og innovative bindeteknikker, som er unikke for hver enkelt flue.

Det er en instruktiv film – men der er også mange stemningsfulde scener og spændende fiske-situationer. Morten fanger masser af flotte fisk, i meget smukke omgivelser. Det er en film i samme høje standard som de øvrige i denne serie.

Denne vare er ikke på lager

Pris: 169,00 DKK

Specialpris 29,00 DKK

Covid-19. Vi har almindeligt åbent, dog med de forbehold som myndighederne har udstukket. Læs her