0,00 DKK

Din kurv er tom

Simms Freestone Smoke Waderssæt Filtsål

Simms Freestone Smoke Waderssæt Filtsål

Før 5.698DKK

4.599DKK
Varenr.:
75034

* Påkrævede felter

Åndbart waders sæt fra Simms i en rigtig god kvalitet. Sættet består af den åndbare Simms Freestone Stockingfoot i Smoke Farve, samt Simms Freeston Gunsmoke vadestøvlen med filtsål, som egner sig rigtig fint til kystfiskeri.

Simms Freestone Boot Filtsål:

Simms Freeston Boot er en vadestøvle i robust design, som giver god støtte op om anklen til de lange dage ved fiskevandet.

Simms Freestone støvlen er lavet i kraftigt og slidstærkt kunstig læder på overdelen, og er forstærket med gummi i fronten og hælen. Fordelen ved det er at det ofte er de områder der bliver slidt mest, og samtidig hjælper det mod vandtrykket, som kan klemme varmen ud af din fødder, hvis du f.eks. fisker på kysten. Sålen er lavet med en stødabsorberende EVA mellem sål, i to densiteter.

Støvlen er delvist foret med et glat materiale der mindsker friktion og gøre det lettere at få støvlen af og på. Monteret med 12mm filtsål, som er rigtig god til fiskeri på kysten. For ekstra greb kan de kombineres med Simms Hardbite Felt Studs.

Vægt i str. 46: 788gr.

Simms Freestone Stockingfoot:

Freestone Stockingfoot er waders i den velkendte Simms kvalitet, uden at sprænge budgettet.

Freestone er lavet i kraftigt og slidstærkt 4-lags Toray QuadraLam materiale. Materialet er vandtæt og åndbart, så du holder dig tør og behagelig, selv under længere ture ved fiskevandet. Forstærkningerne og syningerne på benen er lave så de har god pasform, holdbarhed og bevægelsesfrihed.

Der er monteret to justerbare elastik seler, som er monteret med kraftige lukkespænder. Du har også mulighed for at lukke den rundt om livet, hvis du skal gå over længere afstande i varmt vejr. Der er en meshlomme med lynlås på fronten, samt en gennemgående håndvarmerlomme som er foret med fleece.

Der er monteret gravelguards i neopren, som giver beskyttelse mod sand, grus og lignende, som kan trænge ind i vadestøvlen. Der er monteret anatomisk udformede neoprensokker med en antibakteriel behandling, som forhindrer dårlig lugt.

Der medfølger 38mm stretch vadebælte.

Vægt i str. L: ca. 1325gr.