0,00 DKK

Din kurv er tom

Shimano Power Aero 14000XTC

Shimano Power Aero 14000XTC

Før Fra:4.399DKK

Specialpris Fra:2.999DKK

Varenr.:
75007

2023 opdateringen af Shimanos pouplære high-end serie, og Power Aero XTC er pakket med Shimanos bedste teknologier for at give dig et velkørende og stærkt hjul, som kan håndtere selv de mest krævende fiskesituationer.

Hjulet er lavet med Shimanos særlige Hagane Gear, som sammen med Silent Drive, X-Ship og Infinity Drive teknologier, giver dig et utroligt velkørende og stille hjul. Samtidig er det lavet med Shimanso Slow-Oscillating 5 lineoplægs system, som giver et uhyre præcist og godt lineoplæg. Udover at reducerer risikoen for linekludder, giver det også markant længere kast, da linen nemmere glider af spolen. Hjulet er lavet med det særlige Parellel Body og Rigid Cast system, som giver længere kast, og reducerer løs line ved indspinning.

For at lave hjulet så stærkt som muligt er det lavet med Shielded A-RB kuglelejer, som beskytter mod vand, støv og snavs, så hjulet forbliver velkørende. Hjulet er monteret med en Instant Drag bremse, som hurtigt går fra løs spole til fuldt bremsetryk. Bremsen er lavet med Cross Carbon Drag skiver, som giver en blød og jævn bremse.

Til hjulet medfølger to spoler, samt to sæt line reducers i forskellige diametre.

Detaljer:
- Hagane Gear
- X-Ship
- Hagane hjulhus
- Infinity Drive
- Rigid Cast
- Silent Drive
- X-Protect
- G Free Body
- Parellel Body
- AR-C Spole
- CI4+
- Hi-Speed Drag
- Cross Carbon Drag
- S A-RB Kuglelejer
- One-Piece Bail
- 8+1 kuglelejer