0,00 DKK

Din kurv er tom

Scott Sector

Scott Sector

9.299DKK

* Påkrævede felter

Scott Sector - en kastekanon i særklasse!

Scott Sector er videreudviklingen af den populære Meridian stang, og byder på alt hvad den kræsne fluefisker er på udkig efter i en fluestang. Stangen er bygget til det hårde saltvandsfiskeri, hvilket afspejler sig i den utroligt velkastende og præcise klinge, og de anvendte komponenter, som er i absolut topkvalitet.

Sector klingen er lavet med Scotts mest avancerede teknologier inden for stangbygning, og det giver dig en stang med utroligt mange kræfter, samtidig med at du bevarer den gode føling i kastet. Stangen er lavet med en hurtig, men progressiv aktion som gør det muligt at holde en høj linehastighed med smalle lineloops og nemt lader stangen, så du kan lave lange kast med få blindkast.

Anvendte teknologier i klingen

ReAct

ReAct teknologien bygger på X-Core Taperingen, for at nedbringe genopretningstiden på klingen i kastet. En lavere genopretningstid giver dig længere kast, bedre kontrol og præcision i kastet. ReAct teknologien bygger på en kompleks sammensætning af materialer, som nedbringer mængden af vibrationer i kastet, uden at du taber følingen og kontrollen i kastet.

X-Core:

X-Core, eller Expanded Core, er en teknologi hvor stangens hule kerne er lavet større, takket være ultra tynde klinge vægge. Denne særlige tapering giver dig en stang med en hurtig aktion, uden at du går på kompromis med følingen og stabilitetten i stangen, som man ellers nemt risikerer.

FiberFuse Resin

FiberFuse er en særlig type teknologi til at binde de enkelte kulfibre sammen, som er op til 20% stærkere end konventionel resin.

ARC Kulfiber Forstærkninger

Scott's ARC teknologi er en særlig forstærkning af kulibrene på indersiden af klingen. Udover at gøre stangen væsentlig stærkere, trods de tynde klinge vægge, nedsætter det også de vrid som kan komme i stangen under kastet. Dette giver dig væsentlig bedre præcision og linekontrol.

Mulit Modulus Klinge Konstruktion

Multi Modulus kontruktionen bygger på flere lag af kulfibre med forskellige tykkelser og trækstyrke. Dette giver dig en Fine-tuned flex og genopretning i klingen.

Carbon Web

Scott's Carbon Web teknologi er banebrydende inden for stangbygning, da det væsentlig forbedrerer stabilitetten i klingen, ved at nedsætte de vridninger der kan komme i stangen. Det er gjort ved at kombinerer normale enkeltrettede kulfibre med et multidirektionelt ultralet og tyndt lag af kulfibre. Dette giver dig bedre kontrol og føling i kastet, samtidig med at klingen bliver mere responsiv.

For at sige det kort og kontant giver Carbon Web dig bedre perfomance i dine kast!

Stangen er monteret med nogle af de bedste komponenter på markedet

Der er monteret to CeRecoil skydeøjne, som kombinerer en ramme af Nickel Titanum "shape memory" med ultra glatte Zirconia forringer. Fordelen ved dette er at du får et øje som beholder form, selv hvis det bliver trykket, er korrosionsfrit og har meget lav linefriktion. De er lavet med en særlig Physical Vapor Deposition proces, som giver en en stærkere og glattere finish.

Hjulholderen er produceret i robust 6061 fly aluminium i høj kvalitet, med låse ringe, der er nemme at betjene selv med våde fingre. Hjulholderen er lavet med Mil-Spec III anodisering, som er væsentlig mere holdbart end den almindelige Type II anodisering, da den er trængt ind gennem overfladen på aluminiumen. Dette giver den mest korrosions og slid resistente behandling på markedet.

Stangens slangeøjer er lavet med nickel titanium "memory metal", som udover at være utroligt lette, altid vil vende tilbage til deres oprindelige form, selv hvis de bliver klemt. Derudover er de meget korrosionsresistente.

Stangens håndtag er lavet i FLOR-grade kork, som er noget af det absolut bedste kork på markedet. Håndtaget er drejet i Full Wells design og monteret med fight butt med behagelig gummi ende.

Stangen er håndbygget i USA. Scott tilbyder livstidsgaranti til første ejer af stangen, så længe den registreres indenfor 30 dage af købet. Der kan påløbe håndteringsgebyr. Du kan læse mere om garatien på Flyfish Europes hjemmeside: Klik her!

Leveret med stangpose og aluminiums transportrør.

Specifikationer:

  • 9’ (270cm) Klasse: #6 (14-15gr.) Vægt: 119gr. Transportlængde i rør: 77cm. Full wells & butt
  • 9’ (270cm) Klasse: #7 (15-16gr.) Vægt: 119gr. Transportlængde i rør: 77cm. Full wells & butt