0,00 DKK

Din kurv er tom

Savage Gear SG8 Stockingfoot Waders

Savage Gear SG8 Stockingfoot Waders

3.699DKK

* Påkrævede felter

Savage Gear SG8 er resultatet af at Savage Gears team satte sig for at skabe en åndbar waders, som er den optimale blanding af komfort og holdbarhed. Som kunne håndtere alle forhold, uanset hvad du udsætter dem for.

SG8 waders er lavet med DURATEX WADING-membran, DURATEX ARMOUR HD-materiale på overdelen og DURATEX ARMOUR SHIELD-materiale på benene. I knæene er der lavet udtagelige komfortpuder i skum.

De er lavet med et justerbart selesystem, som er foret med Air-Comfort materiale, som giver bedre ventilation til kroppen. På fronten er der en stor lomme med vandafvisende lynlås, hvor der er plads til en grejæske. Den leveres med en vandtæt flip-out lomme.

Der er to D-ringe på fronten til montering af værktøj. vadestav eller lignende. Der er monteret en D-ring på rygge som er oplagt til f.eks. et fiskenet. Der er monteret Gravel Guards ved neoprensokkerne, som giver ekstra beskyttelse mod sand og småsten i vadestøvlerne.

Brug for hjælpe til at finde den rigtige waders? Læs vores guide HER!

Husk at vi har lukket Mandag d. 20/5 grundet Pinsen. Vi er tilbage tirsdag 21/5 kl. 9. Webshoppen har selvfølgelig stadig åbent døgnet rundt og ordrer bliver afsendt 21/5 :-)