Perfekt!  
 •  Fragtfrit ved køb over 498,- i DK
 •   Perfekt!  

Din kurv er tom

Westin

Westin

Hos Sport Dres finder du et godt udvalg af Westin produkter og beklædning til fiskeri. Westin producerer fiskeriudstyr i en høj kvalitet til gode priser. Vi forhandler vores Westin produkter i vores fysiske butikker og i vores webshop. Vi har stor ekspertise inden for fiskegrej, og vi forhandler kun produkter, som vi kan stå inde for. Du er derfor altid sikret, at dit fiskegrej er i god kvalitet, hvis du køber det hos os.

Stort udvalg af Westin fiskegrej

Fiskestænger, jigger, trekroge, wires og blink er bare nogle af de produkter, vi forhandler fra Westin i vores webshop og butikker. Vi har særligt et stort udvalg af forskellige blink. Skal du fx brug et blink, der er særligt godt til at fange store gedder, sandarter og andre rovfisk, eller skal du bruge et blink, der er godt til mindre fisk? Så finder du det i vores sortiment. Du kan læse mere om de enkelte blink og deres fordele her på hjemmesiden.

Westin beklædning

Det er rart at være klædt godt på, når man skal på fisketur i det danske vejr. Westin har fremstillet en række beklædningsdele, der er specielt gode i den forbindelse. I vores udvalg af Westin beklædningsdele kan du bl.a. finde flydedragter, handsker, jakker m.m. Du kan finde de forskellige beklædningsdele her på webshoppen, hvor du også kan finde flere informationer om de forskellige Westin beklædningsdele.

Få flere informationer

Kontakt os på telefon 38 88 46 48 eller via vores kontaktformular, hvis du ønsker flere informationer om de enkelte Westin produkter. Du kan også besøge vores butikker, hvor vores medarbejdere kan fortælle dig mere om de enkelte produkter. Vores butikker har åbent mandag til lørdag. 

Westin

Tabel  Liste 

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5