Perfekt!  
 •  Fragtfrit ved køb over 498,- i DK
 •   Perfekt!  

Din kurv er tom

Simms

Simms

Simms produkter

Simms er et af mærkerne inden for fiskeindustrien, som kan prale med produkter i den absolutte top. Få andre mærker på verdensplan producerer fiskeudstyr i ligeså god kvalitet, som Simms gør. Simms er et af de førende producenter inden for fiskeudstyr, hvor innovation er et af hovedpunkterne. De var således en af de første til at introducere neopren waders i høj kvalitet i USA. Simms er kendt for deres waders, som er blandt de bedste på markedet, og bliver foretrukket af de fleste lystfiskere. Vores udvalg af Simms produkter varierer fra Waders, sko, jakker og tasker. Med Simms fiskeudstyr er du garanteret et flot design, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Køber du et Simms produkt, kan du derfor være sikker på, at det kommer til at holde i mange år.

Bestil Simms produkter på vores webshop

Det er nemt og hurtigt at bestille Simms produkter på Fiskegrej.dk. Du skal blot finde de produkter, du ønsker at købe og derefter gennemføre købet. Vi bestræber os på at sende dine varer så hurtigt som muligt, og du vil derfor i de fleste tilfælde modtage dine varer inden for 1-3 dage efter, at du har gennemført din bestilling. Ved køb over 498 kroner sender vi dine varer fragtfrit, mens der tillægges et mindre fragtgebyr ved mindre ordrer.

Har du spørgsmål til Simms produkter?

Hvis du har spørgsmål til et eller flere af vores Simms produkter, er du velkommen til at kontakte os og så vil vi hjælpe med svar. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til at gennemføre din bestilling. Ring til tlf. 38 88 46 48 eller send en e-mail til info@fiskegrej.dk.

Simms

Tabel  Liste 

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5