0,00 DKK

Din kurv er tom

Penn

Penn

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Penn

Produkterne fra Penn er udviklet ud fra et ønske om at skabe de bedste produkter til prisen. I vores sortiment finder du Penn produkter i flere forskellige prisklasser, og der er produkter både til den nystartede og erfarne fisker. Vores sortiment af Penn produkter består primært af fiskestænger og fiskehjul, som du kan købe både i vores fysiske butik og i vores webshop.

Penn fiskehjul

Penn fiskehjul er kendt for deres robusthed, der gør, at fiskehjulene kan holde i mange år uden at blive slidt op. Vi forhandler Penn fiskehjul i flere forskellige prisklasser, så det er muligt at finde et fiskehjul i vores sortiment til ethvert budget. Alle vores Penn fiskehjul er produceret i kvalitetsmaterialer, og flere af vores fiskehjul kan fås både til venstrehåndsindspinning og højrehåndsindspinning.

Penn fiskestænger

Med en Penn fiskestang får du kvalitet for pengene. Vi forhandler flere forskellige Penn fiskestænger i vores webshop og butik. Du kan bl.a. finde en pirkestand, der er perfekt til at fange store torsk med, eller en havstang, der er specielt designet til fiskeri i saltvand. Vores medarbejdere rådgiver dig gerne i, hvilken Penn fiskestang, der er den rette at anvende til din form for fiskeri. 

Køb Penn fiskeudstyr hos os

Køb let og hurtigt dine Penn produkter på vores webshop, og få dem leveret om 1-3 hverdage. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser nederst på denne side, og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer om vores fiskeudstyr fra Penn. Ring til os på telefon 38 88 46 48 eller send en besked til os via vores kontaktformular.