0,00 DKK

Din kurv er tom

DT Bait

DT Bait

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Agn og andre produkter fra DT Bait

Hvis du leder efter madding/agn fra DT Bait, så er dette den rette side at kigge på. Her har vi nemlig samlet alle vores DT Bait-produkter, som primært består af agn som boilies og andre produkter, der tiltrækker fiskene.

Køb bait fra DT Bait hos os i dag

Du kan både købe færdiglavet agn og produkter til at kunne lave din egen. DT Bait tilbyder et varieret udvalg af duft- og smagsnuancer alt efter, hvad du har bedst erfaring med eller lyst til at prøve af.

Du er velkommen til at trække på vores ekspertise, hvis du mangler svar på spørgsmål angående den gode fisketur.

Vi forhandler også varer fra andre brands, så hvis du blot snuser lidt rundt her på siden, vil du lynhurtigt støde på andet fiskegrej, som kan være brugbart for dig. Så hvis ikke udvalget af varer fra DT Bait var nok til at friste dig, så vil du sikkert kunne finde nok til, at du kan opnå gratis fragt.

Hvis du køber for mere end 498 kroner, så betaler vi nemlig fragten. Udover enten gratis eller billig fragt, så giver vi dig også 14 dages returret, og vi gør vores bedste for at levere dine varer så hurtigt som muligt. Returretten gælder først fra den dag, du modtager din vare.