0,00 DKK

Din kurv er tom

Abel

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Abel fluehjul

Abel har, siden de udgav den første model af deres ikoniske Super Series-model, været en af de absolut største inden for fluehjul. Dengang revolutionerede man fluehjulene ved en særlig stærk og følsom bremse med korkindlæg – det gør man fortsat, men Abel har dog opdateret det løbende, således at det kan leve op til nutidens standarder og Abels mantra med ”Smooth as silk” lever stadig i bedste velgående.

Abel-fluehjul er en af de få producenter, der fortsat producerer alle deres hjul i USA, og med denne kvalitet følger også et kvalitetsstempel fra Abel i form af livstidsgaranti på deres hjul. Gennem årene har Abel arbejdet videre på deres klassiske modeller og gjort dem tidssvarende, således at vægten på hjulene er blevet nedbragt i takt med, at teknologien har tilladt det. Det er dog i fuld tråd med det klassiske design, og der er på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten i bremsesystemerne eller materialevalget.

Stort udvalg af Abel-hjulmodeller

Siden Abel Super Series er der kommet mange andre modeller til, som passer til forskellige situationer. Fælles for dem alle er dog, at man har holdt fast i udtrykket, og i flere Abel-hjulmodeller kan man fortsat finde små indgraveringer på indersiden af hjulet af forskellige fiskerelaterede motiver.

En anden unik ting ved Abel-fluehjul er muligheden for at få specialmalet dem. Abel har en lang række forskellige motiver, som du kan få påmalet hjulet, og ønsker du, at hjulfoden eller hjulknoppen skal have en anden farve? Så kan dette specialtilpasses, så det lever helt op til den enkeltes ønsker.