0,00 DKK

Din kurv er tom

Patagonia Swiftcurrent Waders

Patagonia Swiftcurrent Waders

4.599DKK

* Påkrævede felter

Patagonias Swiftcurrent stockingfoot waders er designet med de seneste teknologier i bæredygtige materialer. Swiftcurrent er produceret med H2No Performance standard, en 4-lags membran der giver 100% vandtæthed, høj åndbarhed og god slidstyrke.

Samlinger og sømme er placeret for at minimere stress og slitage. Pasform, mobilitet og holdbarhed har været i fokus og med det justerbare selesystem kan du hurtigt konvertere dine vaders fra bryst til talje højde. Benene har ergonomisk pasform, for god komfort og neoprensokkerne er anatomiske og lavet i ”high pressure” neopren for mindre fylde og optimeret komfort. Desuden er Swiftcurrent monteret med en gennemgående frontlomme/håndvarmelomme og en 100% vandtæt flip-out lomme til f.eks. telefon og bilnøgle, samt 2 sidelommer til æsker og andet grej.

Materialer: H2No® Performance Standard shell: 4-lags, 5.1-oz 100% genbrugs polyester mikrofiber høj-densitets taffeta face lamineret til en 100% genbrugs polyester bagside, med vand/vindtæt membran og (durable water repellent) finish.

Se video om wadersen her

Husk at vi har lukket Mandag d. 20/5 grundet Pinsen. Vi er tilbage tirsdag 21/5 kl. 9. Webshoppen har selvfølgelig stadig åbent døgnet rundt og ordrer bliver afsendt 21/5 :-)