0,00 DKK

Din kurv er tom

Patagonia Swiftcurrent Expedition Zip-Front Waders

Patagonia Swiftcurrent Expedition Zip-Front Waders

6.799DKK

* Påkrævede felter

Ptagonia Swiftcurrent Expedition er designet med de seneste teknologier i bæredygtige materialer. Swiftcurrent er produceret med H2No Performance standard, en 4-lags membran der giver 100% vandtæthed, høj åndbarhed og god slidstyrke. Samlinger og sømme er placeret for at minimere stress og slitage. Pasform, mobilitet og holdbarhed har været i fokus og med det justerbare selesystem kan du hurtigt konvertere dine vaders fra bryst til talje højde. Benene har ergonomisk pasform, for god komfort, med aftagelige knæpuder som sidder indvendigt. Neoprensokkerne anatomiske og lavet i ”high pressure” neopren for mindre fylde og optimeret komfort.

Deet særlige ved Zip-Front modellen er selvfølgelig at man kan åbne sin waders med en stor, kraftig og vandtæt lynlås på fronten - perfekt til de varme sommerdage. På fronten finder man også to mindre håndlommer og på indersiden en 100% vandtæt flip-out lomme til f.eks. telefon og bilnøgle, samt 2 sidelommer til æsker og andet grej.

Materialer:

H2No® Performance Standard shell: (overdel) 4-lags, 6.6-oz 100% genbrugs polyester microfiber høj-densitets taffeta face lamineret til en 100% genbrugs polyester

Bagside; (underdel) 4-lags, 9.4-oz 100% genbrugs polyester microfiber høj-densitets dobbelt vævet taffeta face lamineret til en 100% genbrugs polyester bagside. Begge med vand/vindtæt membran og (durable water repellent) finish

Vægt: 1.868gr.

Husk at vi har lukket Mandag d. 20/5 grundet Pinsen. Vi er tilbage tirsdag 21/5 kl. 9. Webshoppen har selvfølgelig stadig åbent døgnet rundt og ordrer bliver afsendt 21/5 :-)