0,00 DKK

Din kurv er tom

Patagonia Altvia Pack 14L Noble Grey

Patagonia Altvia Pack 14L Noble Grey

Før Fra:799DKK

Specialpris Fra:499DKK

Denne vare er ikke på lager
Varenr.:
74399

Patagonia Altvia Pack er en let og velsiddende taske, som egner sig godt til dagsvandreture, hverdagsbrug eller fisketure med let oppakning.

Tasken er lavet med et stort hovedrum hvor der er plads til f.eks. en trøje, skaljakke, madpakke eller ligende. Der er en stor stretchlomme på indersiden, til at organisere dine ting. På toppen af tasken er der en mindre lynlåslomme hvor der er plads til f.eks. nøgler, mobiltelefon, pung, eller andre småting du gerne vil kunne komme hurtigt til.

Tasken er lavet i slidstærkt 140D nylon ripstop materiale. Bunden er forstærket 210D nylon. Tasken leveres med et regnslag som er placeret i en lille velcrolomme i bunden af tasken.

Taskens skulderstropper er lavet med Regulator® airmesh for god åndbarhed og ventilation. Rygpanelet er lavet med Mesh materiale og materialet er lavet i et riflet og hævet mønster, for at give ventilation til ryggen.

På fronten finder du en justerbar elastik strop, der gør det nemt at spænde en fleece eller en ekstra regnjakke fast. Du finder også to stretchlommer til f.eks. en vandflaske.
Vægt: 477gr

Dimensioner:
45,7x23,5x21,6cm

Materiale:
Skal: 100% genanvendt 140D nylon
Bund: 100% genanvendt 210D nylon
Regnslag: 100% genanvendt polyester taffeta
Rygpanel og skulderstropper: 100% polyester
Stretchlommer: 6% nylon/ 34%elastane
For: 100% genanvendt polyester med PU coating

Skal, bund og regnslag er lavet med en PU coating og en PFC-fri DWR finish