0,00 DKK

Din kurv er tom

Smoke It All Mix Pack Premium

Smoke It All Mix Pack Premium

Fra:69,95DKK
Denne vare er ikke på lager
Varenr.:
46244
Boxen indeholder: 1 x Lynghede no. 5 røgbakke 1 x Gadekær no. 9 røgbakke 1 x Ådal no. 10 røgbakke 3 x Flotte opskriftshæfter tilhørende hver variant. Røgbakkerne indeholder ægte røgsmuld fremstillet af ovntørret bøg blandet med udsøgte krydderier, bær og urter. Denne sampak dækker alle kødvarianter som: Fisk, fjerkræ, lam, okse og vildt og er perfekt til dig der gerne vil prøve nogle forskellige Smoke It All varianter. Step 1. Start med at forberede dine råvarer. De fleste råvarer skal som minimum saltes inden røgning. Det er en god idé at tørre overfladen med køkkenrulle eller lignende inden du starter røgningen. Step 2. Da røgningen foregår på en grillrist, er det en god idé at pensle råvarens overflade med en smule olie. Så slipper dine råvarer nemt når du er færdig med røgningen. Step 3. Smoke It All røgsmuld leveres i praktiske alubakker med lufttæt folie på toppen. Fjern filmen HELT fra alubakken inden du sætter den i grillen. Nyd duften af de specielle krydderier når du fjerner folien. Step 4. De varme briketter hældes i grillen. Du kan bruge en kulholder, eller bare hælde dem i siden eller begge sider. ALDRIG i hele grillen når du skal røge. Det er nemt at huske, hvis du stiller en alu drypbakke i midten af grillen, mellem briketterne. Step 5. Hav dine råvarer klar, inden du placerer alubakken med røgsmuld på de varme briketter, røgudviklingen starter umiddelbart herefter. Læg grillristen på plads øverst. Step 6. Læg råvarerne på grillristen. Undgå at placere dem lige over briketter og røgsmuld. Ved brug af råvarer som kun kræver kort tilberedningstid, er det en fordel, at fylde grillen med røg inden råvaren placeres. Step 7. På med låget når den første røg begynder at stige op fra røgsmuldet. Luk spjældet næsten helt i låget, så bliver røgen i grillen. Røgsmuldet ryger i ca. 20-30 min, alt efter vind og vejr. Step 8. Kig til dine røgvarer når der ikke kommer mere røg ud af grillens åbninger. Hvis råvarerne skal have mere varme eller brunes, kan du fortsætte tilberedningen som almindelig grill. Fjern røgbakken med en grilltang. I gasgrill. Følg step 1-3. Placér herefter røgbakken på grillristen lige over en tændt brænder, i den ene side af grillen. Læg dine råvarer i den anden side af grillen. Røgudviklingen starter lidt langsommere i en gasgrill, men resultatet er lige så godt.