0,00 DKK

Din kurv er tom

Minn Kota Riptide Terrova BT55 IPlink 54"

Minn Kota Riptide Terrova BT55 IPlink 54"

Før Fra:30.999DKK

Specialpris Fra:19.999DKK

Varenr.:
75639

Minn Kota Riptide Terrova BT55 IPlink 54" er en frontmonteret kvalitets motor, der er korrosionsbestandig og lavet til brug i saltvand med i-Pilot Link system og en mere præcis version af det elektroniske Spot-Lock anker.

i-Pilot Link til tilslutning til netværkskompatible enheder fra Humminbird. Følg dybdekurver, bundhårdhed og vegetation. Cirkuler rundt om et Waypoint eller Spot-Lock-spot.

i-Pilot Link fjernbetjening med en brugerdefinerbar berøringsskærm for at holde yndlingsfunktioner lige ved hånden. Motoren og fjernbetjeningen kommunikerer også via Bluetooth, hvilket giver en mere stabil og sikker forbindelse.

JOG funktion, der gør det muligt at justere Spot-Lock forankringen fremad, bagud, styrbord, bagbord i 1,5m intervaller.

Smartphone-kompatibilitet takket være Bluetooth, der gør det muligt at betjene og opdatere motoren fra en Android/IOS-enhed.

Lift-Assist som gør det nemmere at klappe ned og klappe motoren op.

En mere støjsvag styremotor for at gøre Terrova så lydløs som muligt.

Riptide Terrova BT har trinløs hastighedsregulering og digital Maximizer for længere driftstid, der giver dig op til fem gange længere køretid på enkelt opladning - teknologien gør det muligt at levere den nøjagtige mængde kraft til enhver trinløs hastighed. Motoren kører koldere uden unødvendigt energispild. Du vil derfor kunne køre to til fem gange længere på en enkelt opladning.

Detaljer:

Volt: 12V

Anbefalet Maks. bådlængde: 21 fod / 6,4m

Motor-ben: 137 cm / 54’’

Tryk-kraft: 55LB / 25kg

Anbefalet sikring: 60A

Weedless Wedge™ 2 Prop

Medfølger: I-Pilot Link fjernbetjening med USB-kabel, 12v lader og halsrem, Headingsensor, 9m Humminbird Ethernetkabel samt monterings hardware.

Kompatible quick-monterings beslag: RTA-17 (Hvid) MKA-21 (Sort) & RTA-54  

I-Pilot Link tilslutningen foregår via. de medfølgende Humminbird Ethernetkabel på 9 meter. Kontroller at dit Humminbird ekkolod er kompatibelt med Humminbird Ethernet.