0,00 DKK

Din kurv er tom

WFT

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

WFT 

Tyske WFT startede op i 1999 ved at slå sig op med japanske elektriske fiskehjul, som på det tidspunkt ikke var noget, man kendte så meget til i Europa. Siden dengang har de udvidet deres sortiment meget, og især deres fiskeliner er blevet meget populære rundt omkring i Europa – der er endda fanget et par verdensrekorder på dem! Grejet fra WFT er i en rigtig høj kvalitet samtidig med, at det passer til de flestes grejbudget.

WFT-liner

WFT har et bredt udvalg af fiskeliner, som er tilpasset til rigtig mange forskellige typer fiskeri. Hvis du f.eks. skal fiske gedder, så har WFT udviklet en line, som er særligt tilpasset til geddefiskeri. Det gør, at du kan være sikker på, at du får den helt rigtige WFT-line, som passer lige til dit fiskeri. Deres liner er kendetegnet ved høj brudstyrke, og de har de rigtige knuder til at holde brudstyrken høj, der hvor linen ellers er svagest; nemlig i knuden.

WFT har et bredt sortiment af monofil-liner og flettede liner, som fås både på løse spoler eller til påspoling, som vi kan hjælpe med i forretningen.

Stænger fra WFT

WFT har en lang række stænger til forskelligt fiskeri. Især deres havstænger har været populære, og WFT Charisma og Nevercrack er i dag at finde hos mange lystfiskere, som dyrker mole og havfiskeri – eller endda som stang til bådfiskeri. Udover deres kraftige stænger kan du også finde stænger til kystfiskeri og til feederfiskeri fra WFT.

Vil du høre mere om WFT-grejet, så er du meget velkommen til at give os et kald eller besøge vores forretning for at se vores udvalg af WFT-produkter.

1

HUSK AT VI HAR ÅBENT PÅ STOR BEDEDAG KL. 09.00-18.00!