0,00 DKK

Din kurv er tom

Westin W3 - Fiskestænger og tilbehør

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Hvem er Westin?

Westin er oprindeligt et svensk mærke, som primært var kendt for wobbler-produktion. For efterhånden en del år siden blev firmaet købt af det danske firma Fairpoint, som bestemte sig for at udvide sortimentet betydeligt. Folkene bag Fairpoint er alle gale lystfiskere, så der var god grobund for at udvikle nogle fantastiske produkter. Så i dag er Westin dansk designet og udviklet efter alle kunstens regler. Især på stænger er Westin meget stærke og dækker stort set alle former for skandinavisk fiskeri. Alle deres fiskestænger er opbygget på kulfiber fra den japanske producent Toray®, måske verdens bedste producent af carbon fibre.

Westin W3

Westin W3-serien dækker over en bred serie af stænger og tilbehør til fiskeri. 

W3-stangserie spænder over alt fra stænger til kystfiskeri efter havørreder, til kraftige geddestænger og videre til stænger som er specialdesignet til finessefiskeri med jigs, dropshot rigs, og meget mere. Kort sagt finder du i W3 serien en stang til næsten alle former for skandinavisk fiskeri.

Udover stangserien finder du i W3-serien også en række net, stangtasker og lignende tilbehør. Ligesom stangserien er udstyret lavet i en rigtig god kvalitet, og passer godt til de skandianviske forhold.

1

Husk at vi har lukket Mandag d. 20/5 grundet Pinsen. Vi er tilbage tirsdag 21/5 kl. 9. Webshoppen har selvfølgelig stadig åbent døgnet rundt og ordrer bliver afsendt 21/5 :-)