0,00 DKK

Din kurv er tom

Westin

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Westin Fishing er historien om en værktøjsmager, der ville lave et nyt stykke legetøj til hans børn, og ved et ”uheld” kom til at lave en af de mest velkendte agn inden for predatorfiskeri. Ingvar Westin havde egentlig lavet Westin ”Jätte” agnen til sine børn, men trælegetøjets lokkende gang i vandet blev hurtigt omdannet til en utroligt effektiv geddeagn.

Siden da har Westin Fishing udvidet deres sortiment, og i dag finder man en lang række af forskellige agn, stænger og tilbehør i en rigtig god kvalitet.

Hos Sport Dres finder du et godt udvalg af Westin produkter og beklædning til fiskeri. Westin producerer fiskeriudstyr i en høj kvalitet til gode priser. Vi forhandler vores Westin produkter i vores fysiske butikker og i vores webshop. Vi har stor ekspertise inden for fiskegrej, og vi forhandler kun produkter, som vi kan stå inde for. Du er derfor altid sikret, at dit fiskegrej er i god kvalitet, hvis du køber det hos os.

Stort udvalg af Westin fiskegrej

Fiskestænger, jigger, trekroge, wires og blink er bare nogle af de produkter, vi forhandler fra Westin i vores webshop og butikker. Vi har særligt et stort udvalg af forskellige blink. Skal du fx brug et blink, der er særligt godt til at fange store gedder, sandarter og andre rovfisk, eller skal du bruge et blink, der er godt til mindre fisk? Så finder du det i vores sortiment. Du kan læse mere om de enkelte blink og deres fordele her på hjemmesiden.

Westin beklædning

Det er rart at være klædt godt på, når man skal på fisketur i det danske vejr. Westin har fremstillet en række beklædningsdele, der er specielt gode i den forbindelse. I vores udvalg af Westin beklædningsdele kan du bl.a. finde flydedragter, handsker, jakker m.m. Du kan finde de forskellige beklædningsdele her på webshoppen, hvor du også kan finde flere informationer om de forskellige Westin beklædningsdele.

Få flere informationer

Kontakt os på telefon 38 88 46 48 eller via vores kontaktformular, hvis du ønsker flere informationer om de enkelte Westin produkter. Du kan også besøge vores butikker, hvor vores medarbejdere kan fortælle dig mere om de enkelte produkter. Vores butikker har åbent mandag til lørdag.

Westin fiskestænger

Westin Fishing har et enormt bredt udvalg af fiskestænger til enhver situation. I deres populære Westin W3-serie kan du finde stænger, som er specialiseret til forskellige fisketeknikker. Udvalget varierer lige fra de populære Westin W3-kyststænger, til stænger der særligt er lavet til f.eks. Dropshot-fiskeri og jigfiskeri. Derudover finder du også i Westin W3-serien en række geddestænger, som dækker enhver fiskesituation, uanset om det foregår med store jigs eller med mindre agn.

Uanset om det er Westin W3, W4, W8 eller W10-serien, som du kigger på, så er stængerne lavet i høje kvalitetskomponenter, og klingerne er enten lavet med ”Toray” eller ” Torayca” kulfibre, som sikrer stærke og velkastende stænger.

Westin endegrej

Westin Fishing har siden ”Jätte” wobblerens tilblivelse for 70 år siden tilføjet mange nye og innovative agn til deres sortiment. Til predatorfiskeriet er det udover en lang række af nye wobblere også blevet til en lang række forskellige softbaits som f.eks. Westin ShadTeez, som har vist sig yderst effektiv til predatorfiskeri, men også havnefiskeri efter torsk.

Derudover har Westin Fishing tilføjet en lang række af kystagn til deres sortiment, og især Westin D360 har med en lang række farvevarianter og udformninger fundet sin vej i mange grejbokse rundt omkring i Skandinavien og har mange store fisk på samvittigheden.

Westin tilbehør

Westin udbyder også en lang række af forskelligt tilbehør til fiskeri. Udover et bredt sortiment af lineklippere, tænger og andet værktøj til fiskeri, har de også en masse forskellige ting som kan gøre dit fiskeri med effektivt. Westin tilbyder b.la. screws, geddeforfang og meget andet små tilbehør til geddefiskeriet og andet predatorfiskeri.

Hos Sport Dres og på Fiskegrej.dk finder du et stort udvalg af Westin produkter og beklædning til fiskeri. Westin producerer fiskeriudstyr i en høj kvalitet til gode priser. Vi forhandler vores Westin-produkter i vores fysiske butikker og i vores webshop. Kontakt os på telefon 38 88 46 48, hvis du ønsker flere informationer om de enkelte Westin-produkter. Du kan også besøge vores butikker, hvor vores medarbejdere kan fortælle dig mere om de enkelte produkter.

10