0,00 DKK

Din kurv er tom

Simms Waders

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Simms Waders

De fleste lystfiskere ejer et par waders, da disse er en helt simpel og helt genial måde at nå ud til flere fisk og optimere sin fangst under fiskeriet. Samtidig har waders andre formål og bruges hyppigt af biologer og andre interesserede til inspektion og undersøgelse af vandløb og søer. Et par waders er bare fremragende beklædning at have med sig, når man omgås vand og ikke har intention om at bade i det. Hvis du søger waders af højeste kvalitet, anbefaler vi Simms Waders, som netop skaber waders, der kan det hele. Du finder et udvalg af vores waders fra Simms herunder.

Simms Freestone waders

Denne serie waders fra Simms er i en vældig god kvalitet, hvor man får det meste. Dette afspejles naturligvis i prisen, og derfor er Simms Freestone Waders at anbefale til dem, der bruger waders ofte eller bare elsker at have et produkt af høj kvalitet, der holder til næsten alle udfordringer. Ikke helt uinteressant, når man bor i Danmark hvor vejrforholdene konstant udfordrer alle naturentusiaster. Samtidig kan Simms Freestone Waders dog sagtens bruges af nybegynderen, da disse waders er så behagelige, at man ikke har lyst til at tage dem af igen, når man først kommer i dem. Disse waders er designet i en 4-lags konstruktion, som selvfølgelig er vandtæt og åndbar. Åndbarheden gør at man slipper af med fugten og kan opretholde sin kropstemperatur, kombineret med den rette inder beklædning. Altså et rigtigt lækkert par waders, som fås i mange størrelser.

Fiskegrej.dk – høj kvalitet til rimelige priser

Hos Fiskegrej.dk er vi helt pjattede med fiskeri. Vi har samtidig mere end 50 års erfaring indenfor området og kender dermed til et og andet, når det kommer til fiskeri og fiskegrej. Vi har altid god kvalitet og god service i højsædet og vil altid gerne hjælpe, hvis du har spørgsmål.

1