0,00 DKK

Din kurv er tom

Simms tasker

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Simms laver en masse tasker i forskellige kvaliteter og med forskellige egenskaber. Fælles for alle Simms-tasker er, at kvaliteten er høj, og funktioner er virkelig gennemtænkte. Vælger du en Simms-taske kan du være sikker på, at der er tænkt over selv den mindste detalje.

Simms Slingpacks er blevet meget populære de senere år. De er behagelige at gå med, og det er super smart, at du bare lige kan dreje dem rundt for at komme til indholdet – meget smartere end en rygsæk, som du er nødt til at tage af. Der er masser af fine detaljer, der giver dig mulighed for at organisere dine foretrukne grejer, så de er nemme at komme til.

Vælg den bedste fisketaske

Simms Chest packs, er smarte små tasker, som bæres på brystet eller monteres på din waders. Enkelte modeller kan også bruges en lille skulder taske.

Simms Taco bag er en praktisk taske til at opbevare dine waders og evt. vadestøvler. Når du lyner den op, har du et vandtæt sted, du kan stå uden at få våde sokker.

Fælles for alle Simms-tasker er, at de enten er vandafvisende i en eller anden grad, eller også er de 100 % vandtætte og tåler at blive trukket under vand, uden at vandet trænger ind.

 

1