0,00 DKK

Din kurv er tom

Simms beklædning

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Simms laver meget forskelligt beklædning og altid i en god kvalitet. Enhver lystfisker kan blive dækket ind med beklædning fra Simms, der er både til fisketuren og til hverdagen. Noget af det mest populære er vadejakker fra Simms, men også skjorter, t-shirts, caps osv. er meget populære.

Simms-vadejakker fås i mange kvaliteter, og du er altid sikker på en god kvalitet. De bedste af jakkerne er opbygget på Gore-Tex membraner, og generelt er det 3-lags skaljakker med tapede sømme. Dette sikrer høj åndbarhed og et meget højt vandsøjletryk.

Simms-vadejakker i høj kvalitet

Der er kælet for detaljerne og du vil altid opleve en komfortabel fisketur, uanset vind og vejr. Husk at tørre din jakke ordentligt og evt. lige skylle salten ud af den, hvis du har været i saltvand. Med tiden vil den ydre imprægnering forsvinde, og det yderste lag vil suge vand. Dette forhindrer en god åndbarhed og gør jakken tungere. Derfor er det vigtigt, at du periodisk vasker og genimprægnerer din Simms-vadejakke, og det er vigtigt, at du bruger det korrekte vaskemiddel og genimprægneringsmiddel. Vi vejleder dig meget gerne i vedligeholdelse af din vadejakke.

Simms har et komplet program i tøj til dagens lystfiskere. Det omfatter jakker, trøjer, skjorter, veste, undertøj, t-shirts, caps, huer, handsker og sokker – alt sammen produceret ud fra, at kvaliteten skal være i orden og funktionaliteten i top. Vi fører et bredt program af Simms-produkter, men desværre kan vi ikke have alt. Skulle du være forelsket i en special model, vil vi meget gerne undersøge, om det er noget, vi kan få hjem. Almindelig leveringstid vil være 8-10 dage.

 

1