0,00 DKK

Din kurv er tom

Simms

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Simms produkter

Simms er et af mærkerne inden for fiskeindustrien, som kan prale med produkter i den absolutte top. Få andre mærker på verdensplan producerer fiskeudstyr i lige så god kvalitet, som de gør. Simms er et af de førende producenter inden for fiskeudstyr, hvor innovation er et af hovedpunkterne. De var således en af de første til at introducere neopren-waders i høj kvalitet i USA.

Simms er kendt for deres waders, som er blandt de bedste på markedet og bliver foretrukket af de fleste lystfiskere. Vores udvalg af produkterne varierer fra waders, sko, jakker og tasker. Med Simms-fiskeudstyr er du garanteret et flot design, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Køber du et produkt her på siden, kan du derfor være sikker på, at det kommer til at holde i mange år.

Simms-waders og -waderssæt

Simms startede som waders-producent i naturskønne omgivelser i Bozeman Montana, USA. En super specialiseret lille fabrikant, hvor alle var lystfiskere og drømte om at kunne lave det helt rigtige produkt. Langsomt, men sikkert, fik folk øjnene op for dette specialprodukt, og succesen var en realitet. I dag fastholder Simms produktionen af deres bedste waders i Bozeman, mens resten af det omfattende program fremstilles rundt om i verden under strenge kvalitetskrav. 

Simms har i deres bedste waders altid brugt Gore-Tex som membran, og det giver en fantastisk åndbarhed og vandtæthed. Simms er i dag også kendt for deres lidt billigere waders og waderssæt, som er produkter, hvor du får den fulde glæde af virksomhedens erfaring – bare i et produkt, som er lidt lettere at betale. I dag har Simms eget servicecenter i Norge, hvor alle reparationer foretages inden for rimelig tid.

Pleje af waders og waderssæt

Det er vigtigt, at du passer godt på dine nye Simms waders og støvler, det betyder at når du har været i saltvand med den, bør den skylles med ferskvand, når du kommer hjem. På den måde sætter salten sig ikke i membranen og forhindrer god åndbarhed. Du forlænger også udstyrets levetid ved at skylle den med jævne mellemrum. En gang imellem er det klogt at vaske og genimprægnere din waders. Vi fører både vaskemidler og genimprægneringsmidler, så spørg os, når behovet opstår

Bestil Simms-produkter på vores webshop

Det er nemt og hurtigt at bestille Simms-produkter på fiskegrej.dk. Du skal blot finde de produkter, som du ønsker at købe og derefter gennemføre købet. Vi bestræber os på at sende dine varer så hurtigt som muligt, og du vil derfor i de fleste tilfælde modtage dine varer inden for 1-3 dage efter, at du har gennemført din bestilling. Ved køb over 498 kroner sender vi dine varer fragtfrit, mens der tillægges et mindre fragtgebyr ved mindre ordrer.

Har du spørgsmål til Simms-produkter?

Hvis du har spørgsmål til et eller flere af vores Simms-produkter, er du velkommen til at kontakte os og så vil vi hjælpe med svar. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til at gennemføre din bestilling. Ring til tlf. 38 88 46 48 eller send en e-mail til info@fiskegrej.dk.

 

8