0,00 DKK

Din kurv er tom

Shimano Ultegra fiskehjul

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Shimano er nok en af de mest anerkendte producenter af fiskehjul og fiskestænger i verden og er for mange et direkte synonym med et godt fiskehjul. Igennem tiderne har Shimano gang på gang sat barren for fiskehjul fra den absolut øverste hylde. Den japanske producent, der ellers mest er kendt for sine cykeldele, har helt klart formularen for nogle af de bedst præsterende fiskehjul på markedet.

Shimano Ultegra – et populært valg

Et af de mest populære modeller er et Shimano Ultegra fiskehjul. Shimano Ultegra trækker på mange af de samme teknologier, som Shimanos absolutte topmodel Stella, men til en langt mere overskuelig pris.

Et Shimano Ultegra-fiskehjul indeholder således Hagane Gear, MicroModule II, X-Ship og Silent drive, som alle er teknologier, som gør det til en fornøjelse at bruge hjulet – både i forhold til et behageligt lineindtag og forbedrede kasteegnskaber. Derudover er Shimano Ultegra-fiskehjul udstyret med X-protect teknologi, som forhindrer snavs og vand i at trænge ind i de bevægelige dele af hjulet.

Et Shimano Ultegra-fiskehjul findes også i modeller med overdimensionerede spoler til lange kast, hvilket sammen med Instant Brake-systemet gør hjulet helt perfekt til karpefiskeri. De trækker på samme teknologier som de almindelige Shimano Ultegra-fiskehjul samtidig med, at man har indsat et Super Slow Oscillation-system, som gør, at spolen bevæger sig langsommere under lineindtag, hvilket giver et godt lineoplæg.

Velkørende og lette fiskehjul

Altså får du med Shimano Ultegra-fiskehjul et yderst velkørende og let hjul, som samtidig kan håndtere de fleste fiskesituationer. Shimano Ultegra-fiskehjul henvender sig således til en bred vifte af fiskeri, uanset om du skal på kysten efter havørreder eller prøve at fange en af søernes store karper.

Alle vores lagerførte modeller af Shimano Ultegra-fiskehjul er monteret med frontbremse, hvilket giver et behageligt og jævnt bremsetryk, når du skal fighte din drømmefisk.

Vil du høre mere om hjul fra Shimano Ultegra, så er du meget velkommen til at komme forbi vores forretning, eller give os et kald, så vil vi meget gerne fortælle mere om Shimano Ultegra fiskehjul.

1