0,00 DKK

Din kurv er tom

Shimano fiskestænger

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Shimano blev etableret i 1921 og har altså produceret produkter af høj kvalitet i mere end 100 år. Det var japanske Shozaburo Shimano, der grundlagde firmaet, som oprindeligt var et jernværk. Først i 70’erne begyndte virksomheden at lave fiskegrej, som siden er blevet kendt på verdensplan for sit høje niveau af kvalitet – både for nybegynderen og den garvede lystfisker. En af grundene til, at Shimano er så dygtige til deres arbejde, er at de har en mission i deres hverv, som lyder at ”promovere sundhed og glæde gennem nydelsen ved naturen og verden omkring os”. Dette er et motto, man kun kan respektere, og man må sige, at det har holdt stik indtil videre.

Stænger fra Shimano i høj kvalitet

Shimano-stænger dækker stort set alle aspekter af fiskeriet og har i deres europæiske sortiment masser af fantastiske stænger til det skandinaviske fiskeri. Brandet har altid stået for innovation og høj kvalitet, og det afspejler sig absolut også på deres stænger. Shimano-stænger fås i næsten alle prisklasser, og især spinnestængerne er populære i Danmark. De fleste kender serier som Shimano Beastmaster, Shimano Speedmaster og Shimano Lesath. Virksomheden er også kendte for deres rejsestangskoncept, som hedder S.T.C., her er stængerne 4 – 6 delte og super fine, når pladsen er lidt trang. Alle er stangserier, som bare er blevet bedre og bedre gennem årerne.

I 2021 overgik Shimano til et europæisk centrallager, som ligger i Holland. Her ligger servicecenteret også, så her har man samlet alt i reservedele og dygtige reparatører – meget bedre end tidligere hvor hver enkelt land havde deres lille serviceafdeling. Shimano går meget op i service og sætter en ære i, at du kan være tilfreds med deres håndtering af din servicesag. Noget, som også vi bakker meget op om og sætter stor pris på.

 

 

1