0,00 DKK

Din kurv er tom

Shimano Twinpower

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Shimano Twinpower

På vores webshop finder du et bredt udvalg af fiskehjul fra Shimano, da dette mærke er et af de mest brugte, samt mest anerkendte, fiskehjulsmærker i Danmark – og for den sags skyld i resten af verden. Blandt de mange fastspolehjul fra Shimano, finder du Shimano Twinpower, som er et stærkt fastspolehjul, der er designet til at holde i mange år. Se vores udvalg her på siden.

Unikke kendetegn ved Shimano Twinpower-serien

Shimano Twinpower er en serie af fiskehjul fra Shimano, der er designet og bygget specifikt til at kunne holde i mange år. Samtidig er der ikke sparet på high-end features i Twinpower-serien, som er udstyret med X-Project water repellent system, der er et vandafvisende system i hjulet samt Silent Drive, der eliminerer lyde og vibrationer fra fiskehjulet, hvilket skaber de optimale forhold under fiskeri. Twinpower-serien egner sig rigtig godt til kystfiskeri, hvilket vi har rigeligt af i Danmark. Derfor er mange af ovennævnte features også designet til at bruge Shimano Twinpower serien i Skandinavien, hvor både vand og vejr skaber konstant udfordrende forhold for kystfiskeri.

Mere end 50 års erfaring hos Fiskegrej.dk

Fiskegrej.dk er ejet af Sport Dres ApS, og vi har mere end 50 års erfaring med at sælge fiskeudstyr. Vi er med andre ord nogle sande fiskeentusiaster, og vi lægger stor værdi i vores service. Dette betyder, at hvad enten du møder op i vores fysiske butik i København eller kigger på fiskegrej på vores webshop, så vil vi altid gerne svare på spørgsmål eller assistere i valget af det helt rigtige produkt. Hos Sport Dres ApS går vi meget op i, at både kvalitet og pris er i orden, så du kan regne med, at du får et godt produkt med hjem, når du handler på fiskegrej.dk.

1