0,00 DKK

Din kurv er tom

Shimano Stradic

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Shimano Stradic fiskehjul

Hos fiskegrej.dk finder du et bredt udvalg af fastspolehjul til lystfiskeri, og Shimano Stradic er ét af dem. Shimano Stradic er et fastspolehjul, eller spinnehjul, som de også kaldes, der er bredt anerkendt for sin styrke og pålidelighed. På vores hjemmeside fiskegrej.dk finder du et stort udvalg af produkter fra Shimano, da dette mærke er kendt for sine produkter af høj kvalitet til gode priser. Shimano er samtidig én af de største producenter af fiskegrej, og derfor findes deres produkter vidt og bredt og er anerkendte over hele verdenen.

Kendetegn ved Shimano Stradic

Shimano Stradic er ét af de mest kendte fastspolehjul verden over. Det er de, fordi Shimano tør kaste sig ud i innovation og ny teknologi med deres produkter, som hele tiden skubber til grænsen for, hvad man kan inden for lystfiskeri. Shimano gør hele tiden deres hjul bedre, så de har en bedre lineoplæg bedre gang, flere kuglelejer og meget mere. Shimano Stradic er kendetegnet ved at være et stærkt og pålideligt hjul, mens den opdaterede Shimano Stradic Fl er endnu mere letkørende end dens forgænger.

Shimano Stradic FL har et opdateret Hagane gear, som giver dette kendte fastspolehjul en øget holdbarhed. Samtidig er dette spinnehjul kendt for sin utroligt lette gang, som gør det til en leg at fiske med. Med den lækre gang af hjulet, holder man også til at fiske i mange timer ad gangen.

Et af de mest imponerende egenskaber ved det nye Shimano Stradic Fl fiskehjul, er dets lineoplæg og gode kaste egenskaber, som lader dette fiskehjul være i en liga for sig selv. På Stradic Fl er der en ’long stroke spole’, som tidligere kun har været på modellerne Shimano Vanquish og Shimano Stella, og denne spole giver vældigt gode kaste egenskaber.

1