0,00 DKK

Din kurv er tom

Shimano Stella

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Shimano Stella

På vores webshop finder du, blandt vores mange fiskehjul fra Shimano, fiskehjul fra Shimano Stella-serien. Shimano Stella er Shimanos flagship fiskehjul og er dermed et utroligt anerkendt fastspolehjul. Fiskehjulet er ofte en af de større investeringer, man må lave som lystfisker, og vi siger altid, at man sagtens kan investere i høj kvalitet, uden at gå på kompromis med prisen. Dette vil du også finde, når du kigger på fiskegrej.dk. Se vores udvalg af fiskehjul fra Stella-serien herunder.

Kendetegn ved Shimano Stella-serien

Ligesom det er sig gældende for alle fiskehjul produceret af Shimano, er Stella-seriens produkter af højeste kvalitet. Dette mærkes, når man mærker den lette vægt på hjulet, som er opnået uden at gå på kompromis med hjulets slidstyrke og holdbarhed. Shimano Stella fiskehjul er kendt for at være nogle af verdens absolut bedste fastspolehjul, som egner sig både til at fiske i saltvand og ferskvand. Nogle af de nyere modeller i Shimano Stella-serien har det famøse ”Silent Drive”, der eliminerer alle lyde og vibrationer fra fiskehjulet selv, der skaber den ultimative fiskeoplevelse med et lydløst hjul uden slør i håndtaget. Den nye funktion X-Protect teknologi fra Shimano giver fiskehjulene en solid beskyttelse af hjulhuset mod snavs, salt og vand. Dette er et stykke banebrydende teknologi, som gør, at fiskehjulet får en markant længere levetid end sine konkurrenter uden denne teknologi. Hvis man er villig til at investere i et topklasse fiskehjul, som holder i mange år, så anbefaler vi gerne et Shimano Stella

Shimano Stella

Et af de unikke træk ved Shimano Stella modellen er, at tyngdepunktet i fiskehjulet er blevet flyttet, så fiskeren opnår en forbedret balance i sit fiskegrej, når han eller hun fisker. Shimano Stella anvender selvfølgelig mange af velkendte teknologier, som Hagane Gear, Micromodule II gear, Silent Drive, X-Ship, X Protect og long stroke spole.

1