0,00 DKK

Din kurv er tom

Shimano fiskehjul

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Shimano fiskehjul

På fiskegrej.dk fører vi et stort udvalg af det bedste fra Shimano, heriblandt deres fiskehjul. Mange betragter Shimano som den absolutte konge af fiskehjul, da fiskehjul fra Shimano altid kommer i den bedste kvalitet til en ordentlig pris. Se vores udvalg af Shimano fiskehjul herunder.

Hvorfor vælge Shimano fiskehjul?

Et fiskehjul er essentielt at have som lystfisker, men det er også én af de største investeringer, man laver, når man lystfisker. Derfor er det essentielt at vælge et godt produkt til en god pris, der tilmed holder længe. Det kan oftest betale sig at investere i kvalitet, og du ved, at du får et godt produkt, når du investerer i Shimano. Shimano fører samtidig både fastspolehjul og multihjul til lystfiskeri. Fastspolehjulet kaldes også et spinnehjul og er det mest brugte samt udbredte fiskehjul her i Danmark, da det er nemt og effektivt at bruge. Multihjulet derimod er ikke beregnet til begyndere, men i stedet til dem, der har lidt mere erfaring med fiskeri. Multihjul har en større linekapacitet og giver bedre føling med agnen.

Shimano – et firma med vision

Shimano blev etableret i 1921 og har altså kreeret produkter af høj kvalitet i mere end 100 år. Det var japanske Shozaburo Shimano, der grundlagde firmaet, som oprindeligt var et jernværk. Først i 70’erne begyndte Shimano at lave fiskegrej, som siden er blevet kendt på verdensplan for sit høje niveau af kvalitet – både for nybegynderen og den garvede fiskeentusiast. En af grundene til, at Shimano er så dygtige til deres arbejde, er at de har en mission i deres hverv, som lyder at ”promovere sundhed og glæde gennem nydelsen ved naturen og verden omkring os”. Dette er et motto, man kun kan respektere, og man må sige, at Shimanos motto har holdt stik indtil videre.

2