0,00 DKK

Din kurv er tom

Shimano Baitrunner

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Shimano er nok den mest velkendte fiskegrejsproducent i verden, og det japanske firma er synonym for nogle af de absolut bedste og mest populære hjul på markedet. Shimano Baitrunner er på ingen måde en undtagelse fra dette.

Med Shimano Baitrunner-hjulet var Shimano på forkant med resten af branchen ved at udvikle et hjul, hvor du kunne frakoble bremsen, uden at skulle slå bøjlen over. Det aktiveres via en lille trykknap bag på hjulet, som afkobler bremsen. Dette gav et hidtil ukendt potentiale til rigtig mange karpe- og medefiskere, da fisken nu uhindret kunne spise agnen (og gerne krogen), inden den opdagede, at der var et tryk fra bremsen på hjulet.

Shimano Baitrunner-hjul – det gode valg, når du fisker

Shimano Baitrunner-hjul er bygget til at kaste med store agn over store afstande. Således er det designet med ekstra store og dybe spoler, hvilket gør det nemt for linen at komme af et Shimano Baitrunner-hjul. Derudover er hjulene lavet med AR-C linekontrol, som reducerer størrelsen på line-loop før den første løbering, hvilket nedsætter risikoen for linekludder og reducerer friktionen, hvilket giver bedre kasteegenskaber.

Shimano Big Baitrunner betragtes af mange som det definitive hjul til karpefiskeri og har gennem årene oplevet løbende opdateringer, men grundprincippet er stadig det samme: en stor spole til lange kast og store fisk. I de senere år er dette blevet opgraderet med langsom oscillation og Aerowrap II lineoplæg, som sikrer et godt lineoplæg så linen problemfrit kommer af spolen i kastene. Hjulene har en frotmonteret bremse og spoledrevet er udstyret med X-ship-tekonolgi, som giver kraft og blødhed i lineindtaget.

Shimano Baitrunner-DL er den lidt mindre model af Baitrunner-serien. Hjulet fås enten med frontmonteret bremse eller den klassiske bagbremse. Som på det større Shimano Big Baitrunner er der monteret en frikoblingsknap bag på hjulet. Shimano Baitrunner DL har sine klare fordele, hvis du ønsker at fiske efter stør, karper og evt. også ørreder, da du ved frikobling af linen sikrer dig, at fisken ikke opfatter, at der er modstand fra hjulet, før det er for sent. Disse hjul er udstyret med AR-C teknologi, som minimerer risikoen for linekludder og øger kastelængden ved hjælp af minimeret friktion i den første løbering på fiskestangen.

 

1