0,00 DKK

Din kurv er tom

Shimano

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Shimano fiskehjul og fiskestænger

Shimano er en velkendt japansk producent af fiskeudstyr med fokus på fiskehjul og fiskestænger i god kvalitet. Firmaet, der har været aktivt siden 1970, er populært blandt verdens lystfiskere pga. deres Shimano-fiskestænger og -fiskehjul, som er noget af det bedste på markedet til prisen. Shimano er en af de førende udviklere af netop de former for fiskegrej. Derfor har Shimano også etableret sig som en af de producenter, der sælger både hjul og stænger på verdensplan. Shimano-fiskestænger er lette og utrolig smidige, hvilket gør det nemt at kaste meget langt. Selvom stængerne er lette, er de samtidig stærke, så selv store fisk ikke vil volde fiskestængerne problemer.

Shimano startede med at lave fiskehjul og i dag er deres hjul førende i hele verden. Hvem kender ikke de nærmest legendariske hjul-serier som Stella, Twinpower og Stradic? Shimano bruger rigtigt mange kræfter på at udvikle nye teknologier, og det er som om, at de hele tiden er et skridt foran alle andre.

Shimano er rigtigt stor på fiskegrej, men endnu større på cykeldele – de fleste kender nok cykelgear og tilbehør fra Shimano. Vi har et stort sortiment af Shimano-hjul samt Shiman-fiskestænger, og du kan ofte finde dem på tilbud.

Har du dit fiskegrej i orden?

Det er nemt og hurtigt at bestille Shimano-fiskehjul og -fiskestænger på vores webshop. Se vores store udvalg her på siden, hvor du også kan læse mere om de enkelte produkter. Hvis du finder et Shimano-fiskehjul eller -fiskestang, der lever op til dine ønsker, gennemfører du nemt købet via indkøbskurven. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, hvilket inkluderer en hurtig levering.

Kontakt Fiskegrej.dk

Ønsker du rådgivning i forbindelse med dit køb, eller har du spørgsmål til specifikt grej i vores udvalg? Så kontakt os på telefon 38 88 46 48 eller info@fiskegrej.dk. Vores dygtige medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse og fortælle dig yderligere om vores Shimano-hjul og -stænger.

4

Husk at vi har lukket Mandag d. 20/5 grundet Pinsen. Vi er tilbage tirsdag 21/5 kl. 9. Webshoppen har selvfølgelig stadig åbent døgnet rundt og ordrer bliver afsendt 21/5 :-)