0,00 DKK

Din kurv er tom

SealSkinz

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Engelske Sealskinz har gennem de sidste 25 år produceret nogle af de absolut bedste handsker til fiskeri og generelt til outdoor-mennesket, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Deres produkter har været testet under nogle af de mest ekstreme forhold, herunder ved bestigningen af Mount Everest, på ekspedition på Antarktis og produkterne anvendes også til militært brug – alt sammen meritter, der viser, hvorfor Sealskinz er noget af det bedste på markedet.

Sealskinz handsker

Sealskinz skiller sig ud fra mange af deres konkurrenter ved at producere handsker i f.eks. merinould og nylon med indbyggede membraner, som gør handskerne fuldt vandtætte og vindtætte. Dette er en kæmpe fordel under fiskeri, da hænderne ellers er meget udsatte i forhold til kulde, vind og vejr.

Da handskerne primært er lavet til en meget aktiv livsstil, er de også lavet med en rigtig god pasform. Sealskinz Waterproof All Weather-handsken er lavet i et meget tætsiddende design, så du stadig har rigtig god kontakt med dit fiskeudstyr, selvom du har handskerne på. Selvom handsken er tynd og tætsiddende, så giver den stadig god varme, og merinouldet hjælper samtidig med at varmeregulere.

Linerhandsker giver ekstra varme

Hvis du ønsker ekstra varme, så har Sealskinz designet en række linerhandsker, som også er lavet i merinould. Det gør, at de fleste af deres andre handsker kan bruges stort set hele året, når man samtidig har en linerhandske på – uanset hvor kuldsky du måtte være.

Vil du høre mere om Sealskinz-handsker, så er du altid meget velkommen til at give os et kald eller besøge vores forretning.

Med den helt rette påklædning er der ikke noget vejr, der er for dårligt til at fiske i. Derfor finder du også et udvalg af produkter fra Sealskinz her på siden. For de har om nogen designet handsker, der kan gå hen og blive uundværlige på dine fisketure.

Fisk i al slags vejr med handsker fra Sealskinz

Der er særligt en ting, der er associeret med Sealskinz, og det er deres vandtætte og åndbare handsker. De gør det nemlig muligt at fiske i al slags vejr. Du kan både finde handsker, der er varme, vandtætte og kraftige, og uanset hvilken variant du vælger, så kan du se frem til behagelige handsker, der er som skabt til fisketuren. Med produkter fra Sealskinz kan du ikke undgå at bemærke, hvor detaljeorienterede de har været. De har derfor også designet handsker, hvor du nemt kan folde pegefingrene tilbage, så du kan få det bedst mulige greb om linen. Der er selvfølgelig også tænkt over din fiskeoplevelse, når du bruger deres produkter. Du kan derfor også få handsker, som giver dig god føling med line og stang. Her på siden kan du vælge mellem flere forskellige produkter fra Sealskinz. Glæd dig til at tage dit køb i brug.

1