0,00 DKK

Din kurv er tom

Savage Gear vadejakker

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Skal du have den bedste vadejakke til dit fiskeri? Så er en Savage Gear-vadejakke helt sikkert noget for dig. Savage Gear er nok mest kendt for deres endegrej og fiskestænger, men de har også udviklet en lang række beklædning, som er designet af deres Pro Team, som er blandt nogle af de absolut dygtigste lystfiskere i Europa. De har haft muligheden for at teste det af for at sikre sig, at det kan holde til selv de hårdeste forhold, som man kan støde på.

Bedste vadejakke i vandtætte og åndbare materialer

Med en Savage Gear-vadejakke får du en prisvenlig vadejakke, som er lavet i god pasform og med materiale, som kan modstå højt vandsøjletryk på mellem 10.000 og 20.000 mm, så du er sikker på, at fisketuren ikke bliver ødelagt af vådt tøj. Derudover er en Savage Gear-vadejakke yderst åndbar, så selv når du skal ud på længere gåture, bliver fugten transporteret væk fra kroppen, så du er sikker på at være tør under hele fisketuren.

En Savage Gear-vadejakke er lavet i højkvalitets vandtætte og åndbare materialer, og deres topmodel er lavet i Toray-materiale, som er let og elastisk, samtidig med at de anvender en Dermizax-membran, som gør denne Savage Gear-vadejakke yderst vandtæt og åndbar. Pasformen er lavet, så jakken sidder godt, selvom du har op til flere underlag på og ikke begrænser bevægelsesfriheden under fiskeriet.

Savage Gear – praktiske og tekniske detaljer

Vadejakkerne er lavet med mange super praktiske tekniske detaljer, som f.eks. tætlukkende ærmeaflukninger så du ikke får vand op af armen, når du skal afkroge drømmefisken, D-ring til fiskenettet og en justerbar hætte, så den altid sidder helt rigtigt. Derudover er der på alle Savage Gear-vadejakker monteret to store lommer på fronten af jakken, hvilket gør det nemt at opbevare grejæsker og sørger for, at de er nemme at komme til under fiskeri.

Vil du høre mere om Savage Gear-vadejakker, og hvorfor vi synes, at det er en af de bedste vadejakker på markedet? Så er du meget velkommen til at komme forbi vores forretning eller ringe til os.

1

Husk at vi har lukket Mandag d. 20/5 grundet Pinsen. Vi er tilbage tirsdag 21/5 kl. 9. Webshoppen har selvfølgelig stadig åbent døgnet rundt og ordrer bliver afsendt 21/5 :-)