0,00 DKK

Din kurv er tom

Savage Gear tasker

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Som lystfisker kan du aldrig få for mange smarte opbevaringsløsninger, da det betyder, at du skal bruge mindre tid på at organisere dit grej og mere tid på at fiske. Savage Gear Danmark har haft sit Pro Team af nogle af Europas dygtigste lystfiskere til at kigge på, hvad der egentlig er vigtigt i en fisketaske, og de er kommet med en række af Savage Gear-fisketasker, som gør det til en leg at tage på fisketur.

Fisketasker i forskellige størrelser

Taskerne fås i flere forskellige størrelse, men fælles for dem alle er at de er lavet i størrelser der passer med de fleste grejæsker, så man nemt kan skifte rundt mellem de forskellige æsker, alt efter hvilken type endegrej, der er behov for. De medfølgende grejkasser gør det nemt at organisere endegrejet og kan opdeles, så du kan have mindre agn liggende opdelt. Savager Gear-tasker er lavet i slidstærke og holdbare materialer, så tasken nemt kan komme med på fisketur, uanset om den skal med i båden eller stå på land.

Savage Gear Danmark – smarte, indbyggede løsninger

Udover de medfølgende kasser har Savage Gear Danmark indtænkt en masse smarte løsninger indbygget i tasken. Udenpå Savage Gear-tasker kan man finde praktiske opbevaringsrum, hvor man kan have forskellige redskaber som f.eks. målebånd, tænger og lineklippere liggende, så de altid er til at finde. De udvendige lynlåse er lavet overdimensioneret, så de er nemme at anvende, selv på fisketuren. Indvendigt i Savage Gear-tasker er der også monterede lommer, enten i meshstof eller i PE-poser og -lommer. Her kan du opbevare diverse endegrej eller andet.

Alle Savage Gear-tasker er monteret med en behagelig skulderrem med foring samt stropper til at bære den i hånden, så tasken altid er nem at have med rundt.

 

1