0,00 DKK

Din kurv er tom

Savage Gear Sandeel

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Savage Gear Sandeel

Når man er lystfisker, er det vigtigt at nyde selve fiskeriet, men et andet aspekt ved fiskeriet, bliver ved med at holde lystfiskere til fadet: at fange noget! Ved at købe Savage Gear Sandeel skaber du de optimale forhold for netop at fange fisk, da disse gennemløbere er produceret og udviklet til nøje at efterligne en tobis og dermed få flere og større fisk til at hugge. Hos fiskegrej.dk elsker vi fiskegrej, og vi elsker at fiske. Vi elsker også at fange noget, og derfor har vi samlet et udvalg af Sandeel wobblere fra Savage Gear herunder.

Det unikke ved Savage Gear Sandeel

Hos Savage Gear har de nøje studeret adfærden af tobisen for at finde frem til, hvad det er, der får havørreden til at hugge. Denne viden har de overført til designet af Savage Gear Sandeel, som er tro kopier af tobisen, og som også trofast har vist at fange mange fisk, når de bruges. Savage Gear Sandeel svømmer i en S-kurve, som fanger havørredens opmærksomhed. Ved spin stop ruller gennemløberen baglæns, præcis som den virkelige tobis ville gøre det, når den flygter og begraver sig i sandet. Savage Gear Sandeel er lavet i ABS plast, som er et slidstærkt materiale, som også sikrer et langt kast. Gennemløberen sikrer en stærk præsentation i vandet og sikrer, at fiskene ikke kan bruge vægten af agnet til at smide krogen igen. Et rigtig godt produkt til en fornuftig pris.

Savage Gear Sandeel wobblere

Det unikke ved Savage Gear wobblere er, at de ofte bruger rigtige fisk som inspiration til deres agn. De vil ofte 3D-scanne den fisk, som deres agn er en kopi af, en af de mest kendte wobblere er den af tobisen, som er blevet kendt for at garantere en god fangst. Derfor er Savage Gear Sandeel wobblere så populære og anerkendte verden over.

1