0,00 DKK

Din kurv er tom

Savage Gear fiskestænger

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Savage Gear laver en lang række forskellige fiskestænger, som passer til stort set alt skandinavisk fiskeri. Som med Savage Gears andet fiskegrej er det kendetegnet ved innovativt design, og de anvender altid komponenter i høj kvalitet. Det meste af deres produktudvikling foregår via deres Pro Team, som er sammensat af nogle af Europas dygtigste lystfiskere, som ved alt om at skabe den rigtige fiskestang til den rigtige situation.

Med en Savage Gear fiskestang er du således sikker på at få et produkt, som er gennemtestet, optimeret og funktionelt til netop dit fiskeri. De har allerede skabt flere stænger, som næsten har opnået kultstatus, bl.a. Parabellum, Custom Costal og Custom Predator. Fælles for stængerne er at de er lavet med Toray klinger som giver nogle yderst lette og velkastende stænger, som samtidig er stærke.

Savage Gear – fisketang til ethvert formål

Man kan næsten finde en Savage Gear-fiskestang til ethvert formål, uanset om det er til det geddefiskeri, kystfiskeri eller å-fiskeri. Deres Parabellum-stangserie er et fremragende eksempel på dette. Denne Savage Gear-fiskestang spænder over så mange varianter, at den både kan dække tungt bomardafiskeri med lange forfang på kysten eller let spinnerfiskeri.

Savage Gears helt store fokusområde er selvfølgelig predator fiskeri. Her kan du få Savage Gear-stænger, som passer til stort set alt fiskeri, uanset om det er let Drop-shot fiskeri, jigs eller stænger, som er lavet til de helt store agn, når den store maj gedde skal på land.

Funktionelle fiskestænger hos Fiskegrej

De fleste Savage Gear-stænger er lavet med fokus på funktionalitet, hvorfor de selvfølgelig også skal passe til forskellige formere for transport. Savage Gear-fiskestang i 2 dele er det mest almindelige, og de fleste af stangserierne findes i den almindelige 2-delte version, da den giver bedste udnyttelse af klingen. Hvis den skal være nem at transportere, findes mange Savage Gear-fiskestænger i 4 dele, hvilket gør den nem at have med i en taske eller på en cykel.

Hvis du er på udkig efter en Savage Gear-fiskestang, så er du meget velkommen til at komme forbi vores forretning eller ringe til os, så hjælper vi gerne med at finde en Savage Gear fiskestang der passer til netop dig.

 

1