0,00 DKK

Din kurv er tom

Savage Gear

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sport Dres er din forhandler af Savage Gear produkter i hele Danmark. Savage Gear er i dag blevet et af de mest fortrukne mærker inden for fiskeriudstyr. Du finder et godt udvalg af Savage gear produkter på vores webshop, hvorfra vi tilbyder levering til kunder i hele Danmark. Vi forhandler også vores Savage Gear produkter i vores fysiske butikker i København og Rønne, der har åbent mandag til lørdag.

Stort udvalg af Savage Gear produkter

I vores sortiment finder du blandt andet Savage Gear blink, fiskestænger, foldenet, paravaner, fluorocarbon, termostøvler, afkrogningsmåtter, transporttasker og meget mere. Tryk ind på de enkelte produkter i webshoppen og se de specifikke specifikationer for de enkelte produkter. Her kan du også læse mere om, hvilke formål, de forskellige produkter er bedst at anvende til.

Kompetent rådgivning

Er du interesseret i at få professionel rådgivning i forhold til dit valg af Savage Gear produkter? Så står vi klar til at give dig det! Kig gerne forbi vores butikker og få en uforpligtende samtale med os. Her kan du fortælle os om dine ønsker, og vi kan i fællesskab finde de produkter, der lever bedst op til dine ønsker.

Lave priser og hurtig levering!

Køb dine Savage Gear produkter i vores webshop i dag og få dem leveret på den ønskede adresse om få dage. Vi ønsker at være din fortrukne leverandør af Savage Gear produkter og andet fiskegrej, og vi har derfor stort fokus på at levere den bedste service til dig. Dette inkluderer for os en hurtig levering, så du kan forvente at få leveret dine produkter inden for 1-3 hverdage efter, at vi har modtage din bestilling. Hvis de ønskede varer af en grund ikke er på lager, giver vi dig besked om det forventede leveringstidspunkt hurtigst muligt. 

8