0,00 DKK

Din kurv er tom

Ryobi

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Ryobi laver japansk designede fiskehjul i en rigtig god kvalitet. Ryobi er uden tvivl en af de største producenter af fiskehjul på verdensplan, og det er med god grund, at Ryobi-fiskehjulene er blevet en stor spiller. Ryobi har implementeret mange nye teknologier til deres fiskehjul, og især deres NCRT-karbonmateriale, som de anvender til mange af deres hjulkomponenter, sørger for, at du får et holdbart og let fiskehjul. 

Funktionelle fiskehjul fra Ryobi

Hjulene fra Ryobi har rustfrie kuglelejer, og flere af topserierne har også japanske kuglelejer, som er nogle af de bedste, der findes på markedet. Derudover er alle hjulene monteret med frontbremse, hvilket giver dig bedre mulighed for at finindstille bremsetrykket og gør bremsen blød og jævn ved udløb under en fight. Alle modeller bruger kulfiber-bremseskiver. De bedste modeller er også udrustet med Wormshaft Oscillation-gear, som er et meget præcist system til at styre hjulets lineoplæg – en meget vigtig faktor i fiskeri med tyndere fletliner.

Hos Fiskegrej.dk har vi Ryobi-fiskehjul til mange forskellige typer fiskeri, og vi har ofte fiskehjulene på tilbud. Er du interesseret i at høre mere om fiskehjul fra Ryobi, så er du altid meget velkommen til at give os et kald eller besøge vores forretning.

1