0,00 DKK

Din kurv er tom

Patagonia

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Patagonia

Er du på udkig efter et mærke, som laver noget af det ypperste beklædning og udstyr til friluftsliv, så skal du tage et nærmere kig på amerikanske Patagonia, som altid laver et ukompliceret design, hvor funktionalitet og kvalitet er i fokus. Selvom Patagonia måske forbindes med vandring og klatring, så kan du sagtens bruge Patagonias udstyr og tøj til fiskeri. Det kan du, fordi tøjet er funktionelt og afspejler hvilken sæson du er i, så mangler du isolerende tøj eller kølende tøj, kan du finde nogle gode muligheder.

Patagonia har grøn samvittighed

Det gode ved Patagonia, er, at du med ro i sindet kan købe tøj fra dette mærke. Eftersom meget af deres tøj er produceret i polyester, er folkene bag, opmærksomme på vigtigheden i genanvendelighed. Det gør de bl.a. ved at formindske brugen af olie, når der produceres tøj. I stedet designes meget tøj af genanvendte plasticflasker og økologisk bomuld.. Derudover har Patagonia også arbejdet hårdt siden 1993 på at eliminere ca. 3 mio. liter olie og holdt millioner af plasticflasker væk fra affaldsstrømmen hvilket er utrolige tal.

Funktionelt design

Fordi folkene bag Patagonia er passionerede udendørs mennesker, kommer det designet på deres produkter til gode, fordi der er arbejdet intenst på at finde de bedste designs, funktioner og sammensætninger. Der gås ikke på kompromis med design og funktionalitet, fordi Patagonia mærket og dets vision og mission på mange måder er den gode kombination af levevis og funktionalitet.

Stort udvalg af Patagonia

Hos Fiskegrej.dk har vi valgt at fokusere på mærker, som du på forhånd ved er kvalitetsstemplet af professionelle folk. Derfor har vi også valgt at føre et bredt udvalg af tøj, udstyr og overtøj fra Patagonia. Se også vores udvalg af beklædning fra kvalitetsmærker som Aclima og Columbia og mange flere.

6