0,00 DKK

Din kurv er tom

MJM Hats

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

MJM hats – eller M.J. Michaelsen Hats – har siden 1829 produceret hatte, caps og huer i klassisk design, som henvender sig til lystfiskeren, outdoormennesket eller folk, der blot værdsætter et klassisk udtryk. Det danske mærke udmærker sig ved at producere hovedbeklædning i en absolut topklassekvalitet, og materialet varierer i alt fra klassisk oilskin til højteknologisk materiale, hvor der dog stadig er bevaret det klassiske udtryk i designet.

MJM har også et stort fokus på komfort. Derfor findes de fleste af deres hatte, six-pences og andre produkter i flere størrelser. På den måde er du altid sikker på, at du finder et produkt, som passer til netop dit hoved.

Find klassiske hatte fra MJM hos Fiskegrej.dk

Hos Fiskegrej.dk har vi et bredt udvalg af produkter fra MJM Hats. Vi har alt fra klassiske six-pences til solhatte med brede skygger, som kan beskytte mod solens stråler på de lange fiskedage. Du kan se vores fulde udvalg af MJM Hats her på hjemmesiden. Hvis du er interesseret i at prøve et MJM-produkt, så er du altid meget velkommen til at besøge vores forretning. Har du brug for vejledning, så tøv ikke med at give os et kald.

1