0,00 DKK

Din kurv er tom

Kinetic waders og tilbehør

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Få waders og tilbehør i en høj kvalitet til en fair pris

Med en historie, der strækker sig tilbage til 1999, har danske Kinetic et vedvarende mål om at levere fiskegrej af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Med mottoet "Get hooked" afspejler de en holdning om at forstå, at hver lystfisker har sine egne grunde til at fiske, og de er dedikerede til at bidrage til den bedst mulige oplevelse på fisketuren.

Kinetic byder på både åndbare og neopren waders i god kvalitet, men til en rigtig fornuftig pris. Udover deres waders finder du også tilbehør som f.eks. vadebælter, som en vigtig del af vadefiskeriet, da de både kan byde på ekstra sikkerhed, og nogle af modellerne giver ekstra støtte til de lange fiskedage.

Kinetic fiskegrej

Foruden waders og tilbehør hertil, som du finder på denne side, så tilbyder Kinetic et imponerende udvalg af fiskegrej, lige fra blink og wobblere til andre specialprodukter. Uanset hvilket behov du har, er der en god chance for, at Kinetic har det rette udstyr. Deres sortiment af fiskestænger er også velegnede til selv de mest erfarne lystfiskere og matcher deres høje krav.

1