0,00 DKK

Din kurv er tom

Geoff Anderson

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Geoff Anderson

Geoff Anderson er et af de førende producenter af beklædning til udendørs brug. Især beklædning til fiskeri er blandt de mest solgte varer. Geoff Anderson produkterne er gennem testede og er derfor af højeste kvalitet, hvilket kommer alle lystfiskere til gavn. Desuden er produkterne miljøvenlige da de er 100% nedbrydelige.

Geoff Anderson vandtætte produkter er opbygget med bl.a. hydrofil teknologi hvilket gør at membranen er blandt markedets tyndeste og mest åndbare. Et af målene for Geoff Anderson er økologi og miljøvenlighed, hvilket afspejler sig i de materialer som bliver brugt i produkterne. Geoff Anderson bestræber sig på at benytte samarbejdspartnere fra Danmark og resten af Skandinavien og at handle lokalt. Du kan se vores store udvalg af Geoff Anderson produkter her, hvor du også kan se hvilke produkter vi på nuværende tidspunkt har på tilbud. Vadejakker fra Geoff Anderson er et populært produkt i Danmark og ses ofte på lystfiskere, langs de danske vande.

Geoff Anderson hos Fiskegrej

Hos Fiskegrej har vi et unikt udvalg af Outdoortøj, Huer, Vadejakker i høj kvalitet, som er specielt egnet til de danske vejrforhold. Er du en garvet fisker, så ved du også at beklædningen er altafgørende for, hvor længe du kan holde ud at fiske. Har du ikke ventilerende tøj på om sommeren, kan det blive meget varmt at fiske i længere tid. Derimod kan det om vinteren være for koldt at stå stille i en lang periode, hvis du ikke er klædt varmt nok på. Derfor har vi hos Fiskegrej et stort udvalg af outdoor beklædning fra Geoff Anderson. Dette mærke har nemlig specielt designede fiskejakker, halsedisser, bukser, sokker og meget mere. Du kan derfor være sikker på at finde outdoor beklædning til din fisketur i høj kvalitet designet til formålet.

Miljøvenlig outdoor beklædning fra Geoff Anderson

Outdoor beklædning fra Geoff Anderson adskiller sig meget fra andre producenter i branchen fordi de har en miljøvenlig produktion, hvor naturens velbefindende vægter højt. De er kendt for deres sublime kvalitet, praktiske designs og bæredygtige produktion. De forsøger altid at hæve barrieren for deres standart. De bruger altid meget tid på at udvælge materialerne til deres outdoorbeklædning. På den måde kan de sikre et funktionelt design til din fisketur i en god kvalitet.

Geoff Anderson jakker

I vores sortiment kan du finde vandtætte fiskejakker, vadejakker og fiskebukser. Du vil også kunne finde et bredt udvalg af svedtransporterende og åndbare jakker, som er både vind og vandtætte. Det giver dig mulighed for at kunne fiske i selv de mest barske vilkår, ved enten kysten eller ved søen. De er især kendt for en pasform med høj bevægelses frihed

Geoff Anderson Bukser

Et af fundamenterne for designet i Outdoor bukser fra Geoff Anderson er vandtæthed og åndbarhed. Derfor er fundamentet for disse bukser netop disse egenskaber. Derudover er der også gjort meget ud af at øge slidstyrken på alle outdoor bukser fra Geoff Anderson. Således kan de tåle at blive brugt i selv de mest barske vejrforhold. Geoff Anderson har blandt andet været med til at designe verdens første fluorfri fiskebukser. Fluor er små skadelige mikroskopiske partikler, som strider imod deres miljøvenlige produktion. Dette sikrer dig outdoor bukser, der er vandtætte og åndbare fremstillet med respekt for naturen.

Geoff Anderson Huer & Halsedisser

Hos Fiskegrej kan du også finde et stort udvalg af bløde Huer og Halsedisser med Micro Fleece og Merino uld. De vil sørge for at holde dig varm på selv de koldeste dage, så du kan nyde din fisketur i mange timer, selv når kulden slår ind. I vintermånederne er det ikke altid nok med en varm hue. Derfor har vi også et stort sortiment af halsedisser fra Geoff Anderson til fordelagtige priser.  De lukker helt af om dine ører og nakke, så du ikke bliver kold. Det er specielt godt til fiskeri ved kysten, hvor blæsten kan stå lige på. 

 

4