0,00 DKK

Din kurv er tom

DT Bait

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Agn og andre produkter fra DT Bait

Hvis du leder efter madding/agn fra DT Bait, så er dette den rette side at kigge på. Her har vi nemlig samlet alle vores DT Bait-produkter, som primært består af agn som boilies og andre produkter, der tiltrækker fiskene.

Køb bait fra DT Bait hos os i dag

Du kan både købe færdiglavet agn og produkter til at kunne lave din egen. DT Bait tilbyder et varieret udvalg af duft- og smagsnuancer alt efter, hvad du har bedst erfaring med eller lyst til at prøve af.

Du er velkommen til at trække på vores ekspertise, hvis du mangler svar på spørgsmål angående den gode fisketur.

Vi forhandler også varer fra andre brands, så hvis du blot snuser lidt rundt her på siden, vil du lynhurtigt støde på andet fiskegrej, som kan være brugbart for dig. Så hvis ikke udvalget af varer fra DT Bait var nok til at friste dig, så vil du sikkert kunne finde nok til, at du kan opnå gratis fragt.

Hvis du køber for mere end 498 kroner, så betaler vi nemlig fragten. Udover enten gratis eller billig fragt, så giver vi dig også 14 dages returret, og vi gør vores bedste for at levere dine varer så hurtigt som muligt. Returretten gælder først fra den dag, du modtager din vare.

DT Bait

Med 30 års erfaringen inden for produktion af højkvalitetsbait og ingredienser til at fremstille din egen bait, er DT Bait et af de mest velkendte brands inden for karpe-bait. Gennem mange års test har DT Bait udviklet et bredt sortiment af forskellige flavours og bait-typer, som gør, at de altid har et produkt eller en bait flavour, som passer til den enkelte årstid og fiskesituation.

Find din bait fra DT Bait her

Hos DT Bait har de også haft meget fokus på at udvikle agn, som udover at være god til at tiltrække fiskene også har egenskaber, som kommer fiskene til gode. I samarbejde med eksperter inden for vandkulturer og fisk, har de tilføjet en række forskellige vitaminer og næringsstoffer til agnen, som karper og andre fisk til tider kan være i underskud af.

Hos Fiskegrej.dk og i vores forretning har vi altid et bredt udvalg af boillies, pop-ups, wafters og meget andet bait fra DT Bait, så du kan finde det helt rigtige bait til din fiskesituation. Er du i tvivl eller har brug for vejledning, vil vi altid meget gerne hjælpe med gode råd og tips.

2