0,00 DKK

Din kurv er tom

Daiwa

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Daiwa

Hos Sport Dres finder du en bred række produkter fra Daiwa, som uden tvivl er en af de største grejproducenter med et utroligt bredt kartotek af fiskegrej. Mærket har et produkt til stort set alle typer fiskeri, og prisniveauet varierer fra den prisvenlige Daiwa Ninja og helt op til deres ubestridte topmodel Daiwa Exist. Hos Daiwa kan du uden tvivl få et rigtig godt produkt til en fornuftig pris.

Daiwa er nok mest kendte for deres fiskehjul, hvor mange af hjulene har deres patenterede Daiwa Magseal-teknologi. Derudover har mærket også en bred række af tilbehør til fiskeri i topkvalitet. Du finder både line, endegrej og diverse værktøjer til fiskeri. Daiwa har også en række forskellige stænger til stort set alle prisniveauer. Det rangerer helt fra deres topserie Morethan til den prisvenlige Daiwa Ninja.

Vil du høre mere om Daiwa produkter? Så er du meget velkommen til at give os et kald eller besøge vores butik og se vores udvalg af Daiwa.

Daiwa fiskegrej

Søger du et sted, hvor du kan købe Daiwa fiskegrej? Så er du kommet til den rette side. Hos Sport Dres finder du et bredt udvalg af Daiwa fiskegrej i forskellige prisklasser. Med fiskegrej fra Daiwa er du sikret et produkt i en høj kvalitet, du kan bruge mange år ud i fremtiden. Du kan købe Daiwa fiskegrej online i vores webshop eller i vores fysiske butikker i København eller Rønne.

Daiwa fiskehjul

Daiwa er især kendt for deres fiskehjul, som mange lystfiskere over hele verden sværger til. Vi forhandler Daiwa fiskehjul til flere forskellige formål. Skal du fx bruge et fiskehjul til at fange store fisk i saltvand eller et fiskehjul, der er specielt godt til lange kast? Så finder du det i vores udvalg af Daiwa fiskehjul. Du kan læse mere om specifikationerne på de enkelte fiskehjul på denne side, hvor du også kan se priserne.

Daiwa fiskegrej

Udover Daiwa fiskehjul forhandler vi også mange andre Daiwa produkter til fiskeri. Du kan bl.a. finde Daiwa fiskestænger, tange, fletliner og meget mere. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt der er det rette til dit formål, står vi altid klar med råd og vejledning. Fortæl os om dine ønsker og behov, og lad os præsentere dig for dine forskellige muligheder inden for Daiwa fiskegrej.

Køb Daiwa fiskegrej hos Sport Dres

Vi forhandler et stort udvalg af vores Daiwa fiskegrej på vores webshop, hvor vi tilbyder gratis fragt, hvis du køber for mindst 499 kroner. Ved mindre ordrer tillægges der et lille fragtgebyr på 39 kroner. Du kan også købe vores Daiwa produkter i vores fysiske butikker i København og Rønne, der har åbent mandag til lørdag. 

5