0,00 DKK

Din kurv er tom

Aclima

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Aclima

Elsker du at iføre dig tøj, der er komfortabelt, af høj kvalitet og sidder, som det skal? Så er produkter fra norske Aclima et godt match. Aclima er en norsk tekstilproducent, der har specialiseret sig i brug af merinould og har udviklet flere af deres produkter i samarbejde med militæret. Det har resulteret i, at du kan få tøj på med en slidstyrke og isolation, der er udover det sædvanlige. Det er uanset, om der er tale om deres populære undertøj, deres warmwool eller andet.

Tøjet er derfor som skabt til dig, der er meget ude, hvad end du fisker, går på jagt eller generelt elsker at opholde dig udendørs. Aclima-undertøj i merinould findes i mange varianter – især er de mange forskellige tykkelser interessant, da det gør det muligt at finde et sæt, der passer nøjagtigt til dit behov.

Prøv også deres fleecewool, som er et fantastisk produkt og nærmest en mellemting mellem fleece og uldundertøj. Vi tør godt sige, at du ikke finder noget, som er blødere, lettere og varmere. Tøjet kan samtidigt bruges som både mellemlag og yderlag.

Undertøj i merinould

Aclima bruger merinould i alle deres produkter, hvilket er super lækkert. Mængden af merinould svinger fra model til model, afhængigt af hvor slidstærk modellen skal være.

Merinould har den store fordel, at det ikke klør ligesom gammeldags uldtyper. Merinould er langt blødere og den kvalitet, som Aclima bruger, er blandt de bedste, da den primært består af længere og tyndere fibre, som netop ikke klør. Så selv om du er ”uldforskrækket”, skal du ikke være nervøs for Aclimas fantastiske produkter.

Merinould har også den fantastisk egenskab, at den kan opsuge en stor mængde fugt, uden at det føles vådt. Det er en kæmpe fordel, hvis og når du er aktiv! Du undgår nemlig den afkøling, som normalt vil opstå, hvis du bliver fugtig. Desuden har uld også den fordel, at det ikke kommer til at lugte i lang tid. Det gør, at du ikke behøver at vaske det, hver gang det har været i brug, og det klarer snildt 1 uge uden at lugte.

Beklædning fra Aclima – når kun det bedste er godt nok

Hvis du er meget kvalitetsbevidst, så er der god grund til at vælge beklædning fra Aclima. Gå derfor endelig på opdagelse her på siden – og mon ikke du kan finde det, du er på udkig efter. Vi anbefaler bl.a. at købe aclima warmwool, aclima lightwool eller aclima fleecewool for at holde varmen når du er ude og fiske.

Du er i hvert fald sikret tøj, du kan have glæde af i mange år frem. Hos Fiskegrej har vi desuden sørget for, at du altid kan finde et stort udvalg af Aclima-produkter.  

1