0,00 DKK

Din kurv er tom

Accurate

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Accurate

Hos Fiskegrej kan du naturligvis få fingrene i multihjul og fiskehjul fra amerikanske Accurate. For hvis der er et brand, som i den grad associeres med fiskehjul af multihjulstypen , så er det Accurate. Deres fiskehjul gør det til en fornøjelse at fighte store fisk på små hjul, da du både får en stærk og jævn bremse. Samtidig er komponenterne, der bruges af Accurate, kendetegnet ved at være i høj kvalitet. Vi anbefaler bl.a. at købe Accurate Boss fiske hjulet, hvis du leder høj kvalitets fiskehjul.

Du får altså udstyr, der kan holde i mange år frem, uanset hvad du fisker efter. Accurate fremstilles i USA af folk, som stiller rigtigt store krav til deres hjul, og som alle selv er lystfiskere. Vi importerer direkte fra fabrikken uden fordyrende mellemled. Det gør, at vi kan holde en fornuftig pris og samtidig servicere dit hjul. Accurate er kendt for deres fantastiske leverdrag-bremser, men er nu også kommet med Tern-modellen, som er med almindelig stjernebremse. Fælles for alle bremser er, at de er monteret på begge sider af spolen, hvilket giver en fantastisk bremse.

Køb fiskehjul fra Accurate på fiskegrej.dk

Hvis du er på udkig efter et nyt multihjul fra Accurate, så er der god grund til at købe det hos os. Først og fremmest kører vi løbende med attraktive priser, og derudover har vi en hurtig leveringstid. Du kan derfor også se frem til at tage dit nye udstyr i brug inden længe, når du lægger din bestilling.

Når du handler her på siden, er der også altid hjælp og vejledning at komme efter. For det er naturligvis et must, at du får præcis det grej i hånden, der passer til dit fiskeri, din fiskestil og dine præferencer. Vi gør derfor vores bedste for, at du ender med præcis det udstyr, du skal bruge til din fisketur.

 

1