0,00 DKK

Din kurv er tom

Abu fiskehjul

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Abu Garcia-fiskehjul er et velkendt mærke fra Sverige, der giver god kvalitet til prisen. Hvis du skal have et nyt fiskehjul, så se nærmere på vores mange forskellige Abu-hjul, som du kan finde her på siden.

Fiskehjul fra Abu Garcia

Et fiskehjul skal være holdbart, let at benytte og ikke alt for tungt. Disse dyder finder du hos hjulene fra Abu, som er designet til en række forskellige typer fiskeri. Vi sørger for at have de skarpest mulige priser på vores Abu-fiskehjul, så du har gode muligheder for at gøre en god handel her i vores udvalg.

Et hjul fra Abu er kvalitet

Med et fiskehjul fra Abu har du et hjul, som kan følge dig i tykt og tyndt i mange år. Din glæde ved lystfiskeri er så meget større, når du har det rette udstyr. Tag et kig på vores forskellige Abu-hjul, og se, om ikke vi har den type hjul, som du har brug for. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan rådgive dig. Et nyt fiskehjul er en investering, der holder i mange år, så det er om at vælge det rette hjul.

ABU fiskehjul

Svenske ABU Garcia er nok det mest kendte fiskegrejsmærke i hele norden, og alle har på et eller andet tidspunkt i deres fiskekarriere haft et stykke ABU-fiskegrej. For mange er ABU en garanti for godt grej til en god pris, og det er så absolut stadig tilfældet. I løbet af årene har ABU udvidet deres sortiment voldsomt, men der er stadig plads til de klassiske fiskehjulmodeller i bl.a. Ambassadeur-serien, som har skabt nogle af de mest velkendte mulithjul i skandinavien.

ABU Garcia-fiskehjul i høj kvalitet

De almindelige fiskehjul fra ABUhar løbende fået tidssvarende opdateringer, og i alle hjulene er anvendt komponenter af høj kvalitet. Abu Garcias fiskehjul fås i mange forskellige prisklasser, men fælles for dem alle er, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten i forhold til prisen.

ABU har dog udvidet deres sortiment med mere end blot multihjul og har i dag et bredt udvalg af fastspolehjul og lavprofilhjul, som dækker de fleste typer af fiskeri. Lavprofilhjulene har især gjort deres store indtog til det lette geddefiskeri, hvor ABU Revo Beast-serien især er blevet en favorit på grund af dets robuste bygning, men stadig lette og letkørende design. Lavprofilhjulene er dog blevet populære til meget forskelligt fiskeri, da ABU har lavet mange af hjulene med forholdsvis høj gearing, hvilket giver rigtig god kontrol over agnen, når du f.eks. fisker med softbaits.

Fiskehjul til forskellige typer fiskeri

Den klassiske Ambassadeur-serie er der også blevet udviklet på gennem årene, så ABU-fiskehjulene nu fås i flere forskellige modeller, så det passer de fleste typer fiskeri. Den klassiske røde Ambassadeur er blevet opdateret med rustfri kuglelejer og et nyt ergonomisk håndtag. Derudover er der også kommet en model til geddefiskeri i form af ABU Ambassadeur Beast, som er bygget til hårdt fiskeri og er et ABU-fiskehjul, som henvender sig til det hårde predator-fiskeri med store agn.

Alt i alt er ABU-fiskehjul stadig et godt bud på noget rigtig fornuftigt fiskegrej til en fornuftig pris.

Hvis du har nogle spørgsmål til ABU-fiskegrej, er du meget velkommen til at besøge vores forretning eller ringe til os, så hjælper vi dig med at finde det helt rigtige.

1