0,00 DKK

Din kurv er tom

Lamson Liquid S Daybreak

Lamson Liquid S Daybreak

Fra:1.399DKK

* Påkrævede felter

Lamson Liquid S er 2. generation af Liquid serien, og bygger videre på de fremragende egenskaber som den forgænger bød på.

Den første serie af Liquid var produceret gennem en rent trykstøbt, mens Liquid S modellen er gennemgået en proces hvor det først er trykstøbt, og efterfølgende CNC fræset. Fordelen ved dette er at man har kunne fjerne en del unødig materiale på spolen og bagsiden af hjulet, hvilket gør hjulet markant lettere - uden at gå på kompromis med kvalitet og styrke!

Liquid S har større diameter, større spole og bedre vægt-til-styrke ratio end dens forgænger, takket være designet på spolen og rammen. Derudover er bremseknoppen blevet forstørret, så den er nemmere at få fat i og justere.

Hjulet er lavet med Lamson's kendte forseglede og koniske bremsesystem, som byder på en blød og samtidig utroligt stærk og pålidelig bremse.

Husk at vi har lukket Mandag d. 20/5 grundet Pinsen. Vi er tilbage tirsdag 21/5 kl. 9. Webshoppen har selvfølgelig stadig åbent døgnet rundt og ordrer bliver afsendt 21/5 :-)